Колко богата е Сесили Тайсън? Нетно състояние, кариера, заплата

Тайлър Пери, американски актьор, каза, че е платил на покойната актриса Сисили Тайсън 1 милион долара само за един ден труд върху неговия режисьорски филм от 2007 г. Защо се ожених? 52-годишният режисьор е корицата на август/септември на AARP The Magazine, където той признава, че е плащал големи пари на Тайсън, защото я е ценял. Пери каза в интервю за списанието, че не е била адекватно платена за приноса си към развлекателния бизнес.

Никога не съм го обсъждал публично, но бях болногледач на г-жа Тайсън през последните 15 години от живота й. Тя беше горда дама и го споменавам само защото тя писа за това в книгата си.

Нетната стойност на Сисили Тайсън

Сисили Тайсън, покойната актриса, е родена в Харлем, Ню Йорк, и се издига до признание като модел, преди да се превърне в холивудски актьор. Нетната й стойност е била 10 милиона долара към момента на смъртта й, според Celebrity Net Worth. Състоянието на Тайлър Пери сега се оценява на 800 милиона долара, според уебсайта. Cicely Tyson, която е родена на 19 декември 1924 г., започва актьорската си кариера в драмата на Харолд Йънг от 1957 г. Carib Gold. Впоследствие тя се появява в CBS Repertoire Workshop, The Doctors and the Nurses, East Side/West Side, Naked City и други предавания. Сисили Тайсън

Cicely обаче придоби известност, след като се появи в продукцията Off-Broadway на The Blacks, която й предостави възможности за високопоставени продукции. Тя играе Клаудия Фъргюсън в A Man Called Adam през 1966 г. със Сами Дейвис младши, Оси Дейвис, Луис Армстронг, Франк Синатра младши, Питър Лоуфорд и Джанет Дюбоа. След това тя се появява в редица телевизионни епизоди, включително Guiding Light, I Spy, Judd for the Defense, The F.B.I., The Courtship of Eddie’s Father, The Bill Cosby Show, Gunsmoke, Emergency!, и други.

Награди и почести

Cicely стана известна актриса в Холивуд, след като изигра Ребека в семейния драматичен филм на Мартин Рит от 1972 г. Sounder. Играта й във филма й донесе номинация за Оскар. Две години по-късно тя участва в телевизионния филм „Автобиографията на мис Джейн Питман“, за който получава две награди „Еми“.

 Сисили Тайсън

Героят не е нищо друго освен сандвич, Жена на име Моисей, Жените от Брустър Плейс, Къщата на тайните, Сладката справедливост, Г-жа Скрудж, Докосната от ангел, Призраците в Кънектикът 2: Призраците на Джорджия, Къщата на Картички, Цени деня, Как да се разминеш с убийство и други са сред другите заслуги на Тайсън. Допълнителните й отличия включват награда „Тони“, награда на Гилдията на актьорите и награда „Пийбоди“ за изпълнението й в „Най-старата жива вдовица от Конфедерацията разказва всичко“ през 1994 г. През 2019 г. Сисили Тайсън получи почетна награда „Оскар“. Тя почина през януари 2021 г., на 96 години.

Популярни Публикации