Колко богата е Шели Дювал? Нетно състояние, кариера, заплата

Шели Дювал наскоро беше видяна на рядка снимка 20 години след като реши да се оттегли от актьорството. Дювал беше неузнаваема на кадъра, който беше пуснат от частен акаунт в Twitter, докато позираше с фен, докато държеше копие на класическия Попай от 1981 г. Актрисата изобразява Олив във филма, който включва Робин Уилямс като главна героиня. Шели Дювал е показана усмихната на текущата снимка, единият й преден зъб го няма, докато тя подпира брадичката си на дланта си.

Сияещата актриса беше в квартала, облечена небрежно. За последно тя се появи публично, когато разговаря с Фил Макгроу от д-р Фил за The Hollywood Reporter. Подробности за влошеното й психическо състояние станаха ясни по време на този разговор. Докато почитателите бяха обезпокоени от това колко неузнаваема изглеждаше, те бяха толкова разстроени от това как тя беше разпитана за психичното си здраве.

Нетната стойност на Шели Дювал

Шели Дювал, известна с това, че играе различни и странни герои, е най-известна с ролята си в култовия филм от 1980 г. „Сиянието“. Тя също е получила много отличия, включително награда на филмовия фестивал в Кан и награда Пийбоди. Шели също беше номинирана за две награди Primetime Emmy и награда на Британската филмова академия. CelebrityNetWorth оценява богатството на 73-годишния мъж на около 500 000 долара. Въпреки че няма точна информация за активите й, работата й в развлекателния сектор й е спечелила много пари. Шели Дювал

Режисьорът Робърт Олтман видя Дювал и я постави в черната комедия от 1970 г. Брюстър Макклауд, след като беше доволен от нейното представяне. Алтман и Дювал си сътрудничат по още проекти като McCabe & Mrs. Miller, Thieves Like Us, Nashville и 3 Women. Шели Дювал се появява в Annie Hall, сатирична романтична комедийна драма, издадена през 1977 г. Тя беше водеща на Saturday Night Live и стана известна като Olive Oyl в музикалната комедия от 1980 г. Popeye.

Тя стана известна, след като се появи във филма на ужасите The Shining. Когато филмът беше пуснат за първи път през 1980 г., рецензенти взривиха представянето на Дювал, но с течение на времето репутацията й се подобри. The Shining събра смесени отзиви при първото си издание, но бързо се превърна в култова класика. Doctor Sleep, директното продължение на филма, излезе 39 години по-късно през ноември 2019 г.

 Шели Дювал

Други произведения

Дювал стана известна в резултат на ролите си във филми като Time Bandits, Frankenweenie и Roxanne. Тя продължава да продуцира и води сериали като Faerie Tale Theatre и Tall Tales & Legends. Тя продължи да се появява във филми като The Underneath и The Portrait of a Lady. Manna from Heaven, последният филм на Шели Дювал като актьор, беше пуснат през 2002 г. Тя напусна актьорството същата година и оттогава реши да остане далеч от светлината на прожекторите. Нейните проблеми с психичното здраве, от друга страна, са били източник на спорове от много години.

Популярни Публикации