Колко богата е Оливия Уайлд? Нетно състояние, кариера, заплата

Оливия Уайлд , режисьорът на Don’t Worry, Darling, беше в заглавията напоследък заради множество конфликти, свързани с нея и филма. Напрежението между нея и главната актриса Флорънс Пю беше огромна тема на снимачната площадка, като много хора говореха как двете са имали страстна кавга на снимачната площадка през януари 2021 г.

По-късно се разбра, че режисьорът не е имал добра връзка с повечето звезди на място. Като цяло, пътят на Оливия до премиерата на филма не беше лесен. Докато филмът вече се представя добре в кината, много хора се чудят дали Оливия е мултимилионер, тъй като е дъщеря на известния писател и редактор Андрю Кокбърн.

Ще наследи ли Оливия Уайлд голяма сума пари? Нетната стойност на актьора и режисьора

Уайлд прави своя телевизионен дебют през 2003 г., появявайки се в шест епизода на Skin. Тя получи първата си голяма роля, след като беше избрана в The Girl Next Door. Тя също изобрази Реми Хадли в телевизионния сериал House в началото на кариерата си. Въпреки това годините 2010-2011 се оказват най-плодотворни за актрисата, тъй като тя участва в два от най-успешните си филми до момента: Tron: Legacy и In Time. Едновременно с това тя продължи да работи по различни актьорски проекти през годините, но в крайна сметка избра да стане режисьор на филма Don’t Worry Darling. Въпреки че снимките започнаха през 2019 г., премиерната дата беше отложена поради пандемията. Филмът обаче в крайна сметка беше пуснат в петък, 23 септември 2022 г. Оливия Уайлд

Тя е натрупала значителни доходи от изпълнение на роли и е наследила значителна сума от родителите си. Бащата на Оливия, Андрю Кокбърн, е известен журналист и редактор, а майка й, Лесли Кокбърн, е режисьор на документални филми и журналист. В резултат на огромното богатство на родителите й и собствените й трудно спечелени пари, нетното състояние на Оливия надхвърля 25 милиона долара към октомври 2022 г.

Нейните активи включват къща за 2,3 милиона долара в Лос Анджелис, която тя закупи през 2011 г. и продаде след две години. По време на десетгодишния й брак с Джейсън Судейкис двойката също купи няколко резиденции в Бруклин и Силвър Лейк. Оливия Уайлд също спечели много пари от музикалните клипове, в които се появява. Nice for What на Drake и Dark Necessities на Red Hot Chili Peppers са сред песните, включени в тези музикални видеоклипове. Тя е режисирала филми като Free Hugs, Wake Up и Booksmart, в допълнение към Don’t Worry Darling.

Оливия и нейният личен живот

Оливия Уайлд, родена като Оливия Джейн Кокбърн на 10 март 1984 г., е известна американска актриса и режисьор. Тя промени името си на Оливия Уайлд, след като беше приета в колежа Бард в Ню Йорк и беше вдъхновена от писателя Оскар Уайлд. Въпреки това тя отложи приемането си в колеж, за да продължи кариерата си като актьор. В крайна сметка тя се присъединява към Dublin Gaiety School of Acting, където следва избраната от нея степен.

 Оливия Уайлд

Оливия беше омъжена за Джейсън десет години до развода им. Двойката започна да се среща през 2011 г. и се разведе през 2020 г. Те имат две деца заедно, момче на име Отис (8) и дъщеря на име Дейзи (5). В семейния съд на Ню Йорк двойката в момента се бори за попечителство над децата си. В други събития, въпреки трудностите около филма, режисьорът се предполага, че се среща с главния герой на Не се притеснявай, скъпа, певецът Хари Стайлс.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Оливия Уайлд (@oliviawilde)

Популярни Публикации