Колко богата е Наоми Джъд? Нетно състояние, кариера, заплата

Наоми Джъд посочи съпруга си Лари Стрикланд като администратор на нейните пари и имущество, което се оценява на 25 милиона долара. Уинона и Ашли Джъд не са споменати в официалната документация. Документът посочва, че:

Номинирам и назначавам Лари Стрикланд. Ако съпругът ми не е в състояние или не желае да служи, определям моя зет Реджиналд Стрикланд и Даниел Крис Виатр за съизпълнители. Нареждам да не се налага никаква гаранция на моя Изпълнител.

Според източници Стрикланд ще има право на подходящо възнаграждение за усилията си, както и плащане или възстановяване на всякакви справедливи разходи, аванси и плащания, включително хонорари на адвокат и счетоводител, направени или изразходвани в управлението на моето имущество.Според Радар, Уинона е разстроена от избора на покойната си майка, тъй като тя е била част от Джъдс и е допринесла за страхотната кариера на майка си.

 Наоми Джъд

Джъд се обвърза в къщата си на 30 април 2022 г., когато беше на 76 години. Тя се бори дълго време с депресия, както и с тревожност, пристъпи на паника и мисли за самоубийство. Тя описва битките си с пристъпите на паника в книгата си „Реката на времето: моето слизане в депресия и как излязох с надежда“, както и как лечения като литий причиняват странични ефекти като оток на лицето, плешивост и треперене, което изостря психическото й страдание . След смъртта на Наоми дъщеря й обяви причината за смъртта си през май 2022 г., за да повиши осведомеността за психичните заболявания и да помогне на нуждаещите се.

Нетната стойност на Наоми Джъд

Наоми Джъд стана известна, след като съоснова музикалния дует The Judds с най-голямата си дъщеря Уинона. Той се превърна в популярен изпълнител на кънтри музика, спечелвайки пет награди Грами, както и девет награди на Асоциацията на кънтри музиката. Към октомври 2022 г. нетното състояние на Джъд се оценява на приблизително 25 милиона долара от CelebrityNetWorth. Въпреки че данните за активите й не са публични, работата й като композитор, актьор, продуцент, певица и автор й донесе много пари.

Judds се присъединяват към RCA Nashville през 1983 г. и записват шест студийни албума до разпадането им през 1991 г. Техните песни оглавяват класациите на Billboard Hot Country Songs преди да се разпаднат през 1991 г. поради диагнозата на Наоми за хепатит С. Впоследствие Уинона и Наоми се съсредоточиха върху отделните си кариери. Наоми също така получи наградата Златна плоча на Американската академия за постижения през 1993 г. и участва в коледния романтичен драматичен филм от 1999 г. Holiday Romance. Judds се реформират през 1999 г. за новогодишно шоу във Финикс и отново през 2000 г. за тяхното турне Power to Change. Наоми беше и съдия в новата телевизионна програма Star Search.

 Наоми Джъд

През 2005 г. Джъд стартира Naomi’s New Morning, нова сутрешна разговорна програма по Hallmark Channel. Ръководството на Наоми за стареене с благодарност: факти, митове и добри новини за хората от бума е една от нейните книги за самопомощ. През 2008 г. тя работи като съдия и треньор в риалити шоуто Can You Duet? Тя продължи да участва в още два филма, The Killing Game и An Evergreen Christmas.

Наоми се появи във встъпителния сезон на риалити кулинарната програма My Kitchen Rules през 2017 г. и ще бъде отличена за постиженията си в Бразилия през 2021 г. Тя и дъщеря й Уинона също бяха въведени в Залата на славата на кънтри музиката. Наоми Джъд, от друга страна, почина един ден преди въвеждането на дуото.

Популярни Публикации