Колко богата е Джеси Джеймс Декър? Нетно състояние, кариера, заплата

Танцуващи със звездите (DWTS) ще включва любима на феновете група от звездни участници, които искат да участват в танцовата риалити програма и да демонстрират своите танцови способности. Джеймс, понякога известен като Джеси Джеймс Декър, е италиано-американски кънтри музикант и риалити телевизионна личност с нетна стойност от 10 милиона долара. Сезон 31 на DWTS, чиято премиера е на 19 септември, ще включва знаменитости, които си сътрудничат с професионални танцьори, за да разработят завладяващи съчетания. Знаменитостта, която постоянно се представя добре по време на представлението, ще спечели трофея с огледалната топка и голяма парична награда.

Според официалния синопсис на шоуто:

Dancing with the Stars е популярно телевизионно шоу, в което знаменитости изпълняват танцови съчетания по сценарий, които се оценяват от група от известни специалисти в балната зала, която включва Лен Гудман, Кари Ан Инаба, Бруно Тониоли и Дерек Хаф.По-нататък се казва:

Сериалът скоро ще се завърне в балната зала с изцяло нов списък от суперзвезди в Disney+, с домакин супермоделът и предприемач Тайра Банкс, към която ще се присъедини съ-водещият (и победител в сезон 19) Алфонсо Рибейро.

Джеймс от DWTS започва да пее, когато е само на две години.

Джеймс, който е роден в Италия, започва да пее на двегодишна възраст и продължава да участва в различни събития за таланти. Тя започва да създава връзки в музикалния бизнес на 15-годишна възраст, срещайки хора като Карла Уолъс от Big Yellow Dog Music. Уолъс й помага с нейните композиращи и вокални способности, след което тя започва да записва много песни. Gypsy Girl, една от нейните песни, привлече вниманието на директора на звукозаписа David Massey, който впоследствие предупреди L.A. Reid.

 Джеси Джеймс Декър

След това тя се явява на прослушване за Reid и получава предложение за звукозаписна сделка с Mercury Records. Освен това тя издава Jessie James, първия си албум, който най-добре се характеризира като кънтри/поп микс. Въпреки че албумът й предизвика смесена реакция, песента й Wanted беше класирана в Топ 40. Тя обиколи Близкия изток заедно с известни изпълнители като Kid Rock и Carlos Mencia. През 2014 г. 34-годишният издава Comin’ Home, който дебютира в челната петица в списъка с кънтри албуми и печели първото място в iTunes. През това време Джеймс работи и с редица други музиканти, включително Остин Джон, с когото записа песента Howlin през 2016 г.

В рекламна кампания в YouTube през 2017 г. Джеймс подкрепи Cracker Barrel. Тя разкри, че започва нова фаза в музикалната си кариера и че скоро ще издаде EP през 2019 г. В допълнение към певческата си кариера, участничката на DWTS е участвала в Eric & Jessie: Game On със съпруга си Ерик. Джес също има своя собствена марка облекло, Kittenish, която дебютира в Нешвил през 2019 г., преди да се разшири във Флорида.

 Джеси Джеймс Декър

Подробности за брака на Джеймс

Джеси Джеймс, състезателка на DWTS, се омъжи за Ерик Декър, широк приемник от НФЛ, който по това време играеше за Денвър Бронкос. Те имаха първото си дете през 2014 г., а след това тя имаше още едно дете с Ерик през 2015 г. През 2018 г. те посрещнаха трето дете в семейството си. Независимо от това, след като Джеймс се ожени за Ерик, тя стана професионално известна като Джеси Джеймс Декър. DWTS Сезон 31 ще бъде излъчен по Disney+.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джеси Джеймс Декър (@jessiejamesdecker)

Популярни Публикации