Колко богата е Дженифър Луис? Нетно състояние, заплата, кариера

На 15 юли Дженифър Люис беше удостоена със звезда в телевизионния раздел на Холивудската алея на славата. Луис, чиято приблизителна нетна стойност е над 2 милиона долара, участва в над 400 телевизионни епизода, 68 филма, 40 анимационни филма и четири продукции на Бродуей.

Луис беше придружен от Деби Алън и композитора Марк Шайман на представянето на звездата. Когато Луис излезе от събитието, тя беше разпитана за значението на наградата. Тя каза, че звездата е по-значима за нея от представяне или представление, тъй като е вечна. Люис заяви, че е била поразена от признанието, което е получила за работата си на и извън камерата и на сцената. Актрисата също така разкри, че е имала биполярно заболяване и че е потърсила лечение, след като го е открила.

Нетната стойност на Дженифър Луис

Дженифър Луис е завършена актриса, певица, комик и активист. Тя дебютира в мюзикъли на Бродуей и след това участва в други филми. 65-годишната актриса стана известна с ролите на майка си във филми като „Поетична справедливост“, „Братята“, „Готварството“ и „Мисли като мъж“. CelebrityNetWorth оценява нетното състояние на звездата на около 2 милиона долара. Въпреки липсата на информация за нейните активи, тя е натрупала значително състояние чрез работата си в развлекателния сектор.

 Дженифър Луис

След като участва на Бродуей и като резервен вокалист на Бет Мидлър, тя дебютира в киното с комедийната драма Beaches през 1988 г. Впоследствие Луис се премества в Лос Анджелис и започва да участва в различни комедии, включително Мърфи Браун, In Living Color, Рок и приятели. Дженифър Луис стана известна с ролите си на Дийн Дейвънпорт в „Един различен свят“ и леля Хелън в „Свежият принц от Бел-Еър“. Тя изигра майката на Тупак Шакур и Тина Търнър във филмите „Поетична справедливост“ и „Какво има любовта да прави с това“.

Във филми като Corrina, Corrina, Renaissance Man и Dead Presidents, тя продължава да изобразява хумористични поддържащи роли. Дженифър е избрана за ролята на Лана Хокинс в медицинската драма Strong Medicine on Lifetime. Тя е изиграла значими герои във филми като Meet the Browns, Juwant to Mann и Nora’s Hair Salon, наред с други. Актьорът имаше няколко гостувания в телевизионни програми и имаше няколко концерта с глас зад кадър през 2009 г., включително The Princess and the Frog.

 Дженифър Луис

Награди и постижения

Пет донесоха на Дженифър Луис номинация за наградата за изображение на NAACP и роля във фантастичния филм от 2010 г. След това. След това тя участва в ситкома на NBC The Playboy Club и във филми като Think Like a Man, Think Like a Man Too, Baggage Claim и The Wedding Ringer. От втория сезон на програмата Black-ish на ABC тя често се появява като майката на Антъни Андерсън. Певицата се е снимала и в редица телевизионни реклами. През 2017 г. Луис издаде Майката на черния Холивуд, книга, базирана на нейния живот и работа.

Популярни Публикации