Колко богата е Бетени Франкел? Нетно състояние, заплата, кариера

Бетени Франкел , известна телевизионна актриса от риалити, получи наградата Reality Royalty на наградите MTV Movie & TV 2022 в неделя, 5 юни 2022 г. Парис Хилтън, която й даде медала, заяви, че тя е нейна бавачка. Тя разкри победителя, преди да бъде излъчен впечатляващ клип на Франкел от Истинските съпруги на Ню Йорк (RHONY).

Хилтън описва актрисата като изключително успешна бизнесдама и филантроп с голямо сърце, която винаги търси начини да сподели доброто си състояние с другите. Тя определи наградената като дамата, която те кара да се смееш на глас.

„Не можете да излагате само цветовете, а не бодлите“, каза тя веднъж. Не е подходящо за тях.’ И така, Бетени, време е да ти дам цветята, тръните и всичко останало.В своята благодарствена реч риалити звездата благодари на MTV, нейните фенове, колегите от екипа на RHONY, изпълнителните продуценти на франчайз Housewives, Анди Коен и Браво за това, че й предоставиха платформа, в която да блесне. Тя се наричаше късно разцъфнала, но риалити телевизията й предостави платформа да изрази себе си напълно. Актрисата завърши изказването си, като благодари на семейството и приятелите си за тяхната любов и подкрепа.

Каква е нетната стойност на риалити звездата Бетени Франкел?

Американският предприемач и медийна личност струват 80 милиона долара към 2022 г. Нетното състояние на Бетени произлиза от продажбата на нейната фирма за коктейли Skinnygirl и успешните й участия в множество американски телевизионни риалити сериали. Тя също така е създала печеливша професия от успешни реставрации на къщи и обръщане.

  Бетени Франкел

Тя пристига в Лос Анджелис през 1992 г. с огромни надежди да стане актьор. Тя установи контакти, като пое малки актьорски роли и професии, като например да стане бавачка на Парис Хилтън и личен секретар на Джери и Линда Брукхаймър. Впоследствие тя се озовава във фирма за организиране на събития, където работи за кратко време.

През 2003 г. актрисата основава BethennyBakes, която предлага алтернативи на здравословни сладкиши в Ню Йорк. Това беше включено и в риалити сериала от 2005 г. The Apprentice: Martha Stewart, където звездата беше финалист. Въпреки факта, че фирмата излезе от бизнеса през 2006 г., нейното появяване в програмата беше първият й опит в риалити телевизията.

Бетени Франкел за истинските домакини

Тя е избрана за роля в „Истинските съпруги на Ню Йорк” на Браво през 200 г. (РОНИ). Появата й в програмата беше периодична, но тя се отличи като една от най-силните жени във франчайза. Тя напусна програмата през 2019 г., като се позова на желанието да посвети повече време на личния си живот.

Тя и нейният партньор Джейсън Хопи се появиха в риалити програмата Bravo Bethenny Getting Married? Програмата описва годежа, брака и раждането на дъщеря на двойката. Скоро след това актрисата пристигна в своята програма за разговори, The Bethenny Show, която дебютира на 9 септември 2013 г., но беше отменена на 14 февруари 2014 г.

Риалити телевизионната личност се възползва максимално от парите си като създател и главен изпълнителен директор на Skinnygirl Cocktails. Сред нейните множество книги и DVD-та са The SkinnyGirl Dishes: Easy Recipes for Your Naturally Thin Life (2009), A Place of Yes: 10 Rules for Getting Everything You Want Out of Life (2011) и романът Skinnydipping (2012).

  Бетени Франкел

Активи на Бетени Франкел

През 2011 г. нейната фирма за алкохолни напитки, Frankel’s Skinnygirl, беше продадена на Beam Global на Fortune Brands за приблизително 120 милиона долара. Риалити телевизионната личност е притежавала редица грандиозни къщи в Ню Йорк, Гринуич, Кънектикът и Хамптънс през годините. През 2011 г. той плати 4,995 милиона долара за таванско помещение в района на Трибека в Ню Йорк, което обнови основно. Тя продаде дома за един ден на исканата цена от 6,95 милиона долара.

Оттогава тя е закупила апартамент с две спални за 4,2 милиона долара (продаден за 3,65 милиона долара), дом в Хамптън за 2,7 милиона долара (в момента притежава същия), друг имот в Хамптън за 2 милиона долара (продаден за 2,3 милиона долара), жилище с четири спални за 4,2 милиона долара апартамент (продаден за 7 милиона долара) и много други до миналата година, когато тя плати 4,5 милиона долара за имение в Гринуич, Кънектикът.

Бетени Франкел е вторият човек, който получава наградата за риалити роялти, след актьорския състав на Джърси Шор: Семейна ваканция през 2021 г. Тя също се е появявала в редица сериали, включително спинофа Bethenny Ever After. През 2021 г. тя дебютира в Big Shot With Bethenny на HBO Max, състезателен риалити сериал, в който тя потърси заместник-командир в своята компания Skinnygirl.

Популярни Публикации