Колко богат е Тод Бриджис? Нетно състояние, кариера, заплата

Тод Бриджис се жени за втори път в Бевърли Хилс на частна церемония. Той се ожени за дама на име Бетихо в Greystone Mansion & Gardens в сряда. Техни близки приятели и членове на семейството присъстваха на сватбата.

Майката, синът, сестрата, братът и племенникът на Тод, както и членовете на семейството на Бетихо, бяха сред около 40-те поканени на сватбата. По-късно двойката имаше празник в Il Cielo и покани многобройни допълнителни гости. Двамата се запознаха преди почти девет месеца в услуга за запознанства и се сгодиха шест месеца по-късно. Бетихо е от мормонско семейство и има четири деца, докато Тод има две. Преди това актрисата беше омъжена за Дори Смит, с когото се разведе през 2012 г. след 14-годишен брак.

Тод Бриджис се възползва максимално от парите си като актьор.

Тод Бриджис има приблизителна нетна стойност от 0 000, според Celebrity Networth, за ролята му на Уилис Джаксън в Diff'rnt Strokes на NBC. Въпреки че точната информация за активите на 57-годишния не е публична, професията му на актьор му е спечелила много през годините. Бриджис също играе ролята на Монк в комедията Everybody Hates Chris. Той беше експерт в риалити комедийното шоу truTV Presents World’s Dumbest… Тод Бриджис

Тод започва своята актьорска кариера в сериали като The Waltons, Little House on the Prairie и Roots. За първи път се появява в комедията на ABC Fish, след това в Diff’rnt Strokes. Бриджис, по-специално, получи похвала за ролята си в последния, а през 2018 г. той стана единственият оцелял оригинален член на актьорския състав. Тод Бриджис дебютира в Celebrity Boxing на Fox и беше състезател във Fear Factor през 2006 г., въпреки че в крайна сметка беше елиминиран. На следващата година той се появи в друга риалити програма, Skating with Celebrities. На следващата година той играе мафиот в американската версия на 1 срещу 100. По-късно участва в Decision House с първата си съпруга Дори. Той се появи в Шампионската титла на Хълк Хоган по борба. След това Тод представи шоуто на живо Lovers or Losers: The Game Show през 2015 г., преди да се състезава в третия сезон на Celebrity Big Brother през 2022 г.

 Тод Бриджис

Тод Бриджис също се появява в много музикални видеоклипове, включително Change Your Wicked Ways на Penny Ford. Той също така прави епизодични роли в музикалните видеоклипове на We Are All Made of Stars и Howlin’ for You. През април 2010 г. той се появява в шоуто на Опра Уинфри. През 2008 г. актьорът публикува Killing Willis: From Diff’rent Strokes to the Mean Streets to the Life I Always Wanted.

Популярни Публикации