Колко богат е Тейлър Армстронг? Нетно състояние, заплата, кариера

Стипца на RHOBH Тейлър Армстронг е планирано да се завърне във франчайза, но този път ще бъде видяна в Истинските съпруги от Ориндж Каунти (RHOC). Тя стана първата знаменитост на Bravo, преминала от един сериал на Real Housewife в друг с този ход. Тя беше оригинален член на актьорския състав на The Real Housewives of Beverly Hills (RHOBH).

Д-р Дженифър Армстронг и Ноела Бергенер току-що бяха освободени от RHOC. След тяхното напускане мрежата обяви завръщането на предишната звезда на шоуто, Tamra Judge. Тейлър също ще се присъедини към актьорския състав, според най-новата актуализация. Риалити телевизионната актриса беше редовен гост на RHOBH през първите три сезона, преди да се появи като гост много пъти. Сега тя живее в Ориндж Каунти със семейството си, където се присъедини към групата домакини OC.

Нетната стойност на Тейлър Армстронг

Нетното състояние на Тейлър Армстронг се очаква да бъде 2,5 милиона долара към 2022 г., според Celebrity Net Worth. Тя стана известна със старта на RHOBH през 2010 г. Тейлър беше редовна част от програмата през първите три сезона и беше представена като гост-звезда в четвъртия и шестия. Според източници годишната й компенсация е била приблизително 175 000 долара. По време на престоя си в RHOBH тя беше замесена в редица проблеми, включително личния си живот. Когато за първи път се появи в програмата, тя беше омъжена за инвестиционния банкер Ръсел Армстронг. Тейлър Армстронг

Тейлър поиска развод след сезон 2 поради предполагаеми финансови измами на съпруга си и обвинения в домашно насилие. Ръсел е открит мъртъв месец по-късно и смъртта му е обявена за самоубийство. Предишната двойка имаше дъщеря, която сега е на 16 години. Тя живее в Ориндж Каунти с Тейлър и новия й съпруг Джон Блухър.

Тя беше добре известна с това, че беше лицето в известния котешки мем, в допълнение към известността й в програмата Bravo. Тя беше видяна да бълнува и да сочи пръсти в първата част на видеото, докато Кайл Ричардс се опитваше да я успокои. Втората част включваше бяла котка, седнала на масата за хранене. Тя отсъстваше от програмирането на Bravo до тази година, след като напусна RHOBH. 51-годишната риалити актриса наскоро се завърна в The Real Housewives Ultimate Girls Trip Ex-Wives Club (RHUGT) Сезон 2 като член на актьорския състав. Сега тя ще направи своя RHOC дебют като приятел.

Появата на Тейлър в RHOC беше разкрита от Bravo.

Bravo обяви добавянето на Тейлър към RHOC в своите акаунти в социалните медии. Публикацията гласи:

Стига вече Тейлър Армстронг не е по нашите телевизии… Тя официално се присъедини към актьорския състав на #RHOC като приятел за Сезон 17! Пуснете, за да я поздравите и да я приветствате в OC.

Няколко звезди от франчайзинг, включително Tamra Judge, я похвалиха. Тя изрази радостта си в Twitter, наричайки появата им в RHOC Double the Trouble.

 Тейлър Армстронг

Bravo добави двама нови актьори, след като предишните двама напуснаха програмата. Предстоящият сезон обещава много драма за зрителите. Тамра и Хедър Дъброу, които бяха оригинални членове на актьорския състав и се завърнаха в програмата миналия сезон, ще бъдат основният фокус на епизода. Джина Киршенхайтер, Емили Симпсън и Шанън Стормс Бидор са сред оцелелите членове на RHOC, в допълнение към Хедър, Тамра и Тейлър. Снимките на сезон 17 ще започнат скоро, а премиерата на програмата ще бъде излъчена по Bravo преди края на тази година.

Популярни Публикации