Колко богат е Swizz Beatz? Нетно състояние, заплата, кариера

Swizz Beatz току-що подари на съпругата си Алиша Кийс зашеметяващи бижута. 150-каратовият медальон е изработен от известния бижутер Елиът Елиант и се очаква да струва 400 000 долара. Колието изобразява лицето на Алисия, вдъхновено от египетската царица Нефертити, и е съставено от багетни диаманти, оформени като Великите пирамиди. Елиант демонстрира работата си във видео в Instagram, в което Алисия се вижда да носи огърлицата за първи път. Според надписа,

Легендарни хора в легендарни нощи! От Ню Йорк до Милано @aliciakeys получава специална огърлица от нейния съпруг @therealswizzz и децата им.

Елиът отбеляза в друго видео,Произведение на изкуството, създадено за кралица. Емблематичната Нефертити беше изваяна, за да изглежда като @aliciakeys. Тази персонализирана връзка, направена от Ankhs и Infinity Links, представлява Вечен живот. Багетите са подредени във формация на Брок, подобна на Великите пирамиди в Египет.

 Swizz Beatz

Swizz Beatz не спира да измисля нови начини да разглези Алиша Кийс, дори след дълги години брак. Според CelebrityNetWorth нетната стойност на звукозаписния продуцент се смята за над 150 милиона долара.

Нетната стойност на Swizz Beatz

Swizz Beatz достига популярност в хип-хоп бизнеса на 18-годишна възраст. Неговата семейна звукозаписна компания, Ruff Ryders, както и връзката и сътрудничеството му с рапъра DMX, му помогнаха да стане марка за домакинството. Той е направил състояние като хип-хоп музикант, звукозаписен продуцент и композитор. Както беше казано по-рано, нетното състояние на 43-годишния мъж се очаква да бъде в диапазона от 150 милиона долара към октомври 2022 г.

 Swizz Beatz

През 2013 г. Алиша и Касийм Дауд Дийн придобиха къща в Енгълуд, Ню Джърси за 10,4 милиона долара. Разполага с 32 стаи и е с размер около 25 000 квадратни фута. Дуото го пусна за продажба през 2015 г. за 14,9 милиона долара. През април 2022 г. го продадоха за 6 милиона долара. Те имаха апартамент в Ню Йорк, който купиха от Лени Кравиц за 12,75 милиона долара през 2010 г. През септември 2019 г. те платиха 20,8 милиона долара за къща в Ла Джола, Калифорния. Swizz и Alicia заявиха през август 2019 г., че възнамеряват да превърнат несъществуващото съоръжение на Jindal Films в Macedon, Ню Йорк, в център за сценични изкуства и звукозаписно студио.

Всичко за Swizz Beatz

Swizz Beatz основа своя звукозаписен лейбъл, Full Surface, през 2001 г. и подписа с редица музиканти към лейбъла, включително Eve, Mashonda и други. Swizz Beatz представя G.H.E.T.T.O. Stories и One Man Band Man са двата му албума в лейбъла. Swizz е попечител на Бруклинския музей от 2015 г. и също така работи като творчески директор за Monster Cable и Rebook. Той и Алиша Кийс са женени от юли 2010 г. и имат две дъщери, Игипт Дауд Дийн и Дженезис Али Дийн. Poison, вторият му албум, беше публикуван през 2018 г., а Verzuz, поредица за уебкаст, стартира през 2020 г. Той продуцира сингли за редица добре известни изпълнители от различни музикални жанрове.

Популярни Публикации