Колко богат е Робърт Херявек? Кариера, Нетна стойност, Заплата

Аквариум за акули Сезон 14 ще започне по ABC в петък, 23 септември 2022 г., в 20:00 ч. ЕТ. Марк Кюбан, Лори Грейнер, Барбара Коркоран, Деймънд Джон, Кевин О’Лиъри и Робърт Хержавек са сред съдиите в журито. Herjavec е добре известен корпоративен лидер в Северна Америка, с нетна стойност от около 200 милиона долара. Бъдещите предприемачи представят своите идеи на Акулите с надеждата, че те ще инвестират в техните идеи и ще помогнат на предприемачите да процъфтяват. Състезатели от цялата страна са добре дошли да представят всякакъв вид бизнес план или концепция, която според тях би впечатлила Sharks.

Според официалния синопсис на шоуто:

Акулите предоставят на амбициозните предприемачи възможността да преговарят за търговски споразумения, които могат да ги направят милиардери.Сезон 14 на Shark Tank Робърт Херявек също е писател.

Робърт Херявек, канадски бизнесмен, инвеститор и телевизионна личност, изгради невероятна империя около интернет сигурността. По-голямата част от богатството на предприемача идва от неговите бизнес дейности и предприятия. Въпреки че това е история за успех на имигранти, Робърт е бил нископлатен работник, след като е завършил университета в Торонто. Робърт, който е завършил политически науки и английска литература, е бил принуден да работи за минимално заплащане, за да издържа семейството си.

 Робърт Херявек

След това работи като трети AD (помощник директор) до смяна на работа и продажба на компютърно оборудване за Logiquest. Робърт се издига в йерархията, за да стане генерален мениджър на компанията. Предприемачът напуска Logiquest през 1990 г., за да създаде своя собствена фирма, BRAK Systems. Фирмата, която е основана в мазето му, е специализирана в софтуер за интернет сигурност. AT&T Canada закупи фирмата за повече от 30 милиона долара през 2000 г., десет години след създаването ѝ. След постижението си Herjavec си взе почивка от предприемачеството и прие работа като вицепрезидент по продажбите в Ramp Network. Въпреки това през 2003 г. той възобновява работата си в собствената си компания The Herjavec Group.

Фирмата е най-големият канадски доставчик на услуги за ИТ сигурност и е специализирана в решения и услуги за интернет сигурност. Фирмата стартира скромно, с 0 000 приходи през първата си година, но оттогава само се разраства. Смята се, че Herjavec Group генерира 200 милиона долара годишни продажби през 2017 г. Съдията на Shark Tank прави повече от просто бизнес; той е написал редица книги за самопомощ и финансови насоки. Насочван: Как да успеем в бизнеса и живота, дебютната му книга е публикувана през 2010 г. Това е последвано през 2013 г. от The Will to Win: Leading, Competing and Succeeding. Херявек също е изнесъл редица беседи, базирани на темите, представени във втората му книга.

 Робърт Херявек

Той публикува „Не е нужно да си акула: Създаване на собствен успех“, третата му книга през 2016 г.

Robert Herjavec е участвал както в Shark Tank, така и в Dragon’s Den, където е инвестирал в редица идеи на участниците. Той направи инвестиция от 100 000 долара в Tipsy Elves в замяна на 10% дял. Това се оказа разумна инвестиция за него, тъй като фирмата отчете 70 милиона долара приходи от създаването си през 2018 г. Дебютът на The Shark Tank USA ще бъде излъчен по ABC на 23 септември от 20:00 часа. ЕТ.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Robert Herjavec (@robertherjavec)

Популярни Публикации