Колко богат е Ри Дръмонд? Нетно състояние, кариера, заплата

Big Bad Budget Battle, кабелен канал за американска кухня, е планиран да направи премиера на друго риалити състезание по готвене. Домашните готвачи, които се състезават в това кулинарно състезание, ще трябва да управляват както финансите си, така и времето си. Програмата ще предизвика участниците един срещу друг да измислят изобретателна, възхитителна кухня с ограничен бюджет. След това участниците трябва да отидат да пазаруват хранителни стоки и да приготвят две ястия: закуска и обогатена вечеря. Рий Дръмонд, жената-пионер, ще бъде водеща на програмата и ще оценява кандидатите с ротационен екип от съдии.

Колко пари има Рий Дръмонд? Запознайте се с домакина на Big Bad Budget Battle.

Ри Дръмонд, американски блогър, писател, автор на храни, фотограф, телевизионна личност и знаменит готвач, е на 53 години. Съобщава се, че нетната й стойност е 50 милиона долара след 11 години в The Pioneer Woman и различни странични проекти. Рий Дръмонд, водещата на Big Bad Budget Battle, започна да пише блогове през 2006 г. Тя говори за домашно обучение и дава подробни образователни рецепти, които са лесни за следване и включват визуални съвети.

 Рий ДръмондНейният сайт започна като Confessions of a Pioneer Woman и след това беше преименуван на Pioneer Woman, спечелвайки й няколко отличия като Уеблог на годината през 2009 г. и 2010 г., както и обявен за един от 25-те най-добри блога в света на списание Time през 2009 г. Домакинът на Big Bad Budget Battle също е автор на шест най-продавани готварски книги на New York Times, включително Frontier Follies и The Pioneer Woman Black Heels to Tractor Wheels. Тя също е автор на редица детски книги.

Тя направи своя телевизионен дебют в епизод на Throwdown! с Боби Флей, в който тя предизвика и победи знаменития готвач в готвене за Деня на благодарността. Pioneer Woman започна работа в Food Network през 2012 г. Ри Дръмонд и нейният съпруг откриха The Merc, ресторант за търговия на дребно в центъра на Pawhuska, през 2016 г. През 2018 г. те също отвориха The Boarding House, нощувка и закуска. В центъра на Pawhuska, Оклахома, те също отвориха Charlie’s Sweet Shop, салон за сладолед и P-Town Pizza.

 Рий Дръмонд

Big Bad Budget Battle ще бъде домакин и журиран от Ree Drummond.

Рий Дръмонд ще бъде водеща на най-новата риалити програма Food Network, която ще дебютира на 9 август 2022 г. от 22:00 ч. ЕТ. Програмата ще върви в Food Network, а епизодите ще могат да се гледат в Discovery+ същия ден.

Популярни Публикации