Колко богат е Йо Готи? Нетна стойност, заплата, кариера

Аз Готи наскоро даде на Lehla Samia розово Lamborghini Urus на стойност 0 000 като подарък. Рапърът също така разкри, че е подписал Samia с CMG Records, което я отбелязва като първото подписване на жена от звукозаписната компания. Готи заяви:

Радвам се да приветствам Lehla в семейството на CMG. Тя има прекрасен глас, артистично талантлива и работи усилено, за да стане следващата R&B сензация. Винаги съм заявявал, че CMG е нещо повече от просто хип-хоп лейбъл; работим усилено, за да станем най-голямата и гъвкава сила в музикалния бизнес. Подписването на Lehla е най-скорошното проявление на тази амбиция.

 Аз ГотиВпоследствие Самия изрази ентусиазма си да се присъедини към звукозаписната компания, като каза:

Работих усилено за този шанс от доста време и съм много щастлив от тази нова глава в моята кариера. Нямам търпение да разкажа на света моята история и да осигуря онзи истински R&B звук на моите стари и нови последователи.

Нетната стойност на Йо Готи

Йо Готи става известен с издаването на първия си албум, Youngsta’s On a Come Up, през 1996 г. Той основава музикалната компания Collective Music Group, която подписва с популярни изпълнители като Moneybagg Yo, Blac Youngsta, Mozzy и други.

 Аз Готи

Към октомври 2022 г. нетната стойност на Йо Готи се оценява на приблизително 16 милиона долара от CelebrityNetWorth, което показва, че той е спечелил много пари чрез работата си в музикалния бизнес. Освен това се говори, че Готи е в индустрията за недвижими имоти. По време на музикалната си кариера той започва да придобива жилища и да ги препродава. Той плати 7,6 милиона долара за имение в Уестлейк Вилидж, Калифорния. Разполага с 6 спални, 8 бани, тенис корт и басейн на 10 000 квадратни фута.

кариера

На 14-годишна възраст авторът на песни прави своя дебют и издава няколко инди диска. Live From The Kitchen, първият му студиен албум е публикуван през 2012 г. и получава страхотен прием от публиката. През 2013 г. той издаде друг албум, I Am, и една от песните му, Act Right, остана начело на списъка Bubbling Under Hot 100 Singles, както и в класацията Hot R&B/Hip-Hop Songs. През 2017 г. той издава Gotti Made-It, съвместен микстейп със звукозаписния продуцент Mike WiLL Made-It.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Йо Готи (@yogotti)

Популярни Публикации