Колко богат е Деймънд Джон? Нетно състояние, кариера, заплата

Сезон 14 на Shark Tank ще започне на 23 септември с множество бизнес титани, които ще служат като акули. Деймънд Джон, бизнесмен, моден дизайнер, автор и телевизионна личност с нетна стойност от 350 милиона долара, е един от тях. Shark Tank подчертава амбициозни предприемачи, които представят своите фирмени идеи на Sharks с надеждата да осигурят инвестиция. Ако Акулите оценяват предложението на състезателя, те решават да им помогнат да изградят бизнеса си.

Според официалния синопсис на Shark Tank:

Акулите предоставят на амбициозните предприемачи възможността да преговарят за търговски споразумения, които могат да ги направят милиардери.Деймънд Джон от Shark Tank провежда онлайн програма за обучение на предприемачи.

Деймънд беше на десет години, когато родителите му се разведоха в Бруклин, Ню Йорк. В резултат на това той започва да приема случайни работи, за да издържа семейството си. Едно от първите му занятия е раздаването на брошури за 2 долара на час. След това той участва в гимназиална програма, която му позволява да работи на пълен работен ден и да завърши училището си по алтернативен график.

 Деймънд Джон

След дипломирането си той работи като сървър в Red Lobster и стартира бизнес с микробуси. Той основава FUBU, съкращение от For Us By Us, в дома на майка си в Куинс, когато е на 20 години. Бизнесът му съчетава страстите му към хип-хопа и модата. Освен това концепцията е насочена към млада и градска клиентела. В резултат на любовта и вниманието на сина му към модата, майка му ипотекира дома си, за да получи 100 000 долара за първоначално финансиране. С това съдията на Shark Tank започна да продава голямо количество тениски със ситопечат.

Display of Power, The Brand Within, The Power of Broke и Rise & Grind: Outperform, Outwork, and Outhustle Your Way to a More Successful and Rewarding Life са само някои от творбите на Джон. Романите му са в списъците на бестселърите на New York Times и Wall Street Journal. Наградата за изображение на NAACP за изключителна учебна литературна работа беше дадена на The Power of Broke. По-специално, Джон служи като изпълнителен продуцент на филма от 2005 г. The Crow: Wicked Prayer. Той е основател и настоящ главен изпълнителен директор на The Shark Group, консултантска агенция и агенция за бранд мениджмънт и посланик на марката Shopify.

Той е съосновател на Формулата на успеха на Деймънд Джон през 2015 г., програма, която учи предприемачите как да изграждат своите компании. През 2019 г. той ребрандира своята учебна програма като Успех от следващо ниво. Daymond on Demand е онлайн програма за обучение за предприемачи, предлагана от бизнесмени.

 Деймънд Джон

Други творби и личен живот

Съдията на Shark Tank получи няколко отличия, включително Предприемач на годината на NAACP, Предприемач на годината в Ню Йорк на Ernst & Young и две награди за постижения на Конгреса за предприемачество. Неговата марка FUBU е изложена в Националния музей за афро-американска история и култура на Смитсоновия институт. Освен това, Джон получи Primetime Emmy Awards за изключителна програма за структурирана реалност през 2014, 2015, 2016 и 2017 г. По отношение на семейството си, Джон има две деца от предишния си брак, Destiny и Yasmeen. Той се ожени за Хедър Тарас през 2018 г. и двойката има дъщеря Минка Джагър. Дебютът на програмата ще се състои на 23 септември от 20 часа. ЕТ.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от sharktankabc (@sharktankabc)

Популярни Публикации