Колко богат е Аштън Къчър? Нетно състояние, заплата, кариера

Аштън Къчър , популярен американски актьор, свали 12 килограма, откакто започна да тренира за маратона на TCS в Ню Йорк през 2022 г. Актьорът, който преди това страдаше от рядко автоимунно заболяване, признава, че съпругата му Мила Кунис го е подкрепяла доста.

Актьорът от 'Ефектът на пеперудата' разкри:

Най-голямата физическа промяна е миграцията на мускулна маса от горната към долната част на тялото. Отслабнах с около 12 килограма. Жена ми беше много полезна.Kutcher ще участва в предстоящия маратон, за да събере средства и да популяризира Thorn. Thorn е група с нестопанска цел, която се стреми да развива технологии за защита на децата от сексуално насилие и за премахване на съдържание със сексуално насилие над деца от интернет.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Аштън Къчър (@aplusk)

Нетната стойност на Аштън Къчър: Какъв е основният му източник на доходи?

Актьорът беше в светлината на прожекторите, когато се разчу, че е отслабнал значително. Към октомври 2022 г. нетната стойност на актьора се очаква да бъде 220 милиона долара като американски актьор, продуцент, телевизионен водещ и предприемач. Аштън започва кариерата си на модел през 1998 г., когато се състезава в конкурса IMTA, където позира в Париж и Милано и участва в реклами на водещи марки като Calvin Klein. След като постигна популярност като модел, той се премести в Лос Анджелис, защото искаше да се занимава с актьорство като професия.

 Аштън Къчър

Със Шоуто на 70-те години, в което той изобрази Майкъл Келсо, Аштън Къчър стана шумът на града. Програмата продължи от 1998 г. до 2006 г. и Аштън спечели много пари от нея. След успеха на тази програма, той продължи да участва в множество филми и телевизионни сериали. Той се появява в над 25 филма и 12 телевизионни епизода, а също така е продуцирал над 18 филма. Всичко това значително увеличи нетната му стойност.

Аштън Къчър е участвал във филми като Guess Who, A Lot Like Love, What Happens in Vegas и No Strings Attached, наред с други. Актьорът участва в прочутата комедия „Двама мъже и половина“. Освен всичките му инициативи в развлекателния бизнес, новият му опит в технологиите значително увеличи нетната му стойност. Той е съосновател на компанията за рисков капитал A-Grade Investments. Освен това актьорът е активен инвеститор, като е инвестирал в над 60 стартиращи компании, включително Skype, Foursquare, Airbnb, Path и Fab.com.

Освен бизнес интереси, Аштън Къчър се интересува и от недвижими имоти. През 2012 г. той плати 8,45 милиона долара за дом в Холивуд Хилс. Знаменитостта не спря дотук. Тогава той и съпругата му Мила Кунис похарчиха 10,2 милиона долара за втори дом в Бевърли Хилс. Като каза това, Аштън също е ентусиаст на превозни средства, който има собствен автопарк. Нетното състояние на Аштън Къчър се увеличава от година на година, благодарение на големите му инвестиции и развлекателни инициативи, с колекция от най-луксозни автомобили като Lexus LS Hybrid, Mercedes SLK, Impala SS, Fisker Karma и Tesla Model S.

 Аштън Къчър

Аштън и мотивацията му да участва в маратона

Актьорът Аштън Къчър обясни защо участва в събитието. Според актьора фокусът му винаги е бил децата и семейството му. Друга причина за провеждането на маратона е да се генерират пари и публичност за Thorn, технологичната компания, която той съоснова с бившата си съпруга Деми Мур през 2012 г. В момента организацията отбелязва своята десета годишнина и маратонът се проведе в памет на поводът.

Популярни Публикации