Колин Дюти - Възраст, приятелка, височина, нетно състояние, националност

Колин Дюти е комедиен влогър в YouTube, който спечели много последователи с видеоклипове като 10 неща, които момичетата правят, които момчетата намират за привлекателни или сладки и 10 неща, които момчетата правят, ако те харесват. През април 2014 г. той стартира своя канал в YouTube. Научете повече за нетната стойност на Colin Duthie, биографията, възрастта, приятелката, височината, националността, етническата принадлежност, кариерата

Колин Дюти Възраст и националност

 Възраст на Колин Дюти

Възраст на Колин Дюти

На колко години е Колин Дюти? Роден е на 8 април 2000 г. в САЩ. В момента той е на 21 години. Освен това Колин Дюти е американски гражданин и етническата му принадлежност е бяла. Неговата зодия е Овен. Няма повече информация относно неговите родители, етническа принадлежност, братя и сестри и живота му в ранна детска възраст.Бързи факти

Истинско име Колин Дюти
Известен като Youtuber, личност в социалните медии
Възраст 21 годишен
зодия Овен
рожден ден 8 април 2000 г
Родно място НАС
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Религия ЧЕ
Нетна стойност 1,5 милиона долара
Височина приблизително 5 фута 8 инча
Тегло прибл. 60 кг
Бицепс ЧЕ
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Приятелка/ Запознанства ЧЕ
Съпруга ЧЕ
Е женен? ЧЕ
Гей ли е? не

Височина тегло

Колко висок е Колин Дюти? Той е висок 5 фута 8 инча и тежи около 60 кг. Освен това, Колин Дюти има добра личност с приспособени тела. По същия начин той има черна коса и чифт привлекателни кафяви очи.

 Височината на Колин Дутия

Колин Дютия

Колин Дюти Нетна стойност 2022 г

Колко е нетната стойност на Колин Дюти? Той е един от най-богатите YouTubers. От кариерата си на Youtube звезда и личност в социалните медии, Колин Дюти спечели прилична сума. Към 2022 г. нетната стойност на Colin Duthie се оценява на около 1,5 милиона долара.

 Възраст на Колин Дюти

Възраст на Колин Дюти

Неженен ли е Колин Дюти или във връзка?

Коя е приятелката на Колин Дюти? Colin Duthie вероятно е необвързан в момента. Не сме сигурни за сегашното му състояние на връзката, защото Колин Дюти пази личния си живот далеч от медиите. Поради личния му характер информацията за предишната му приятелка и връзки също е неизвестна.

Говорейки за неговите слухове и противоречия, досега той не е част от тях. Нещо повече, той се фокусира върху личния и професионалния си живот. Колин Дюти обича да поддържа дистанция от подобни слухове и противоречия.

Факти

  • Въпреки факта, че вече не беше активен във Vine, той създаде акаунт, наречен crusty colin. Каналът му в YouTube има над 380 000 последователи.
  • Той притежава перфектната комбинация от външен вид и талант
  • Той е голям любител на животните.
  • В YouTube той беше известен преди като Comical Colin. Той имаше връзка с Instagrammer Али Дел Кол.
  • В няколкото Vines, които създава, той ще се опита да имитира Vines от Scotty Sire.

Популярни Публикации