Колийн Гарсия - Уики, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Колийн Гарсия е филипинска актриса, водеща, модел и телевизионна личност. Колийн Гарсия направи своя актьорски дебют в късометражния филм Oh! Para sa ta u wa да

Бързи факти

Пълно име: Колийн Гарсия
Дата на раждане: 24 септември 1992 г
Възраст: 29 години
Хороскоп: Паунд
Късметлийско число: 9
Щастлив камък: Перидот
Щастлив цвят: Син
Най-доброто съвпадение за брак: зодия Близнаци
Пол: Женски пол
Професия: Актриса, водеща, телевизионна личност, модел
Държава: Филипините
Височина: 5 фута 7 инча (1,70 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 20 април 2018 г
Съпруг Били Крауфорд
Разделям Габ Валенсиано
Нетна стойност 2 милиона долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Mandaluyong, Метро Манила, Филипините
Националност филипински
Етническа принадлежност Смесени (испанци и азиатски)
образование Международно училище Саутвил, Енорийско училище Веритас
баща Хосе Луис Гарсия
Майка Мери Пас Ортега
деца един

Колийн Гарсия Биография

Колийн Гарсия е роден на 24 септември 1992 г. в Мандалуйонг, Метро Манила, Филипините. Тя е от смесен (азиатски и испанци) произход и е родена във Филипините. Колийн е 29-годишна жена. Тя има испански предци от страна на баща си, докато от страна на майка си има филипински предци. Родителите на Гарсия са Хосе Луис Гарсия и Мария Пас Ортега. Майка й е била модел в миналото. Роднините й по бащина линия най-вероятно са в Барселона.

Марио Хоакин е герой във филма Марио Хоакин. Нейните по-малки братя и сестри са Луис Гарсия и Паоло Хавиер Ортега Гарсия. По-малката й сестра Иниго Ортега Сингсон също е модел. Третите братовчеди на Колин са актьорите Архо Атайде и Риа Атайде. Колийн отиде в международното училище Саутвил в град Лас Пиас, Метро Манила, частно, несектантско училище. Ходила е там от детската градина до шести клас. По-късно тя е изпратена в енорийското училище Veritas в Паранак, Филипините.Междувременно тя беше главен редактор на The Wire, гимназиалния им вестник, и член на студентското правителство и програма за популяризиране. След това Грасия отиде в колеж в Саутвил, където завърши психология.

  Колийн Гарсия на възраст

Колийн Гарсия

Височина и тегло

Колийн Гарсия е висок 5 фута 7 инча (170 см) и тежи приблизително 56 кг (123,5 фунта). Нейните измервания на дължина, ширина и височина са 33-25-34 инча. Косата и очите й са тъмнокафяви и има красива усмивка с трапчинки. Близо до ключицата си тя също има татуирана фразата Исус.

кариера

Колийн Гарсия направи своя актьорски дебют в късометражния филм Oh! Para sa ta u wa yes през 2011 г., играейки Matima. Усилията й бяха забелязани и тя бързо беше назначена за редица нови проекти. През 2013 г. тя се появява във филма She's the One, and She's the Other. Тя също участва във филма Good Vibes (2011), My Binondo Girl (2011-12), Oka Tokat (2012), Little Champ (2013), It's Showtime (2012-16) и Pasion De Amor (2015-16) .

В резултат на това тя играе Джана в Mandy, #Y, Аркиша Арагон в Ex with Benefits (2015), Джанин Монтеагудо в Love Me Tomorrow (2016), Emerald / Maldita в Extra Service (2017), Каника Сантяго в Sin Island ( 2018) и Миа Салазар в Миа Салазар в Миа Салазар в Миа Салазар в Миа Салазар в Миа Салазар в Миа Салазар в Миа Салазар в Миа Салазар в Миа Салазар, Миа Салазар, Миа Салазар, Миа Салазар, Миа Салазар, Миа Салазар, Миа Salazar, Mia Salazar, Mia Mia Salazar Mia Salazar Mia Salazar Mia Salazar Mia Sala (2020).

Нетната стойност на Колийн Гарсия

На Колийн Гарсия нетната стойност се оценява на милиони към октомври 2022 г. Основният й източник на доходи е актьорската й кариера. Тя печели пари и чрез одобрения и маркетинг. Тя е рекламирала добре известни компании, включително Johnson & Johnson, Skin White, Lewis & Pearl Cologne и други.

  Колийн Гарсия нетна стойност

Колийн Гарсия

Колийн Гарсия Съпруг, брак

Нейният съпруг е Били Крауфорд . Той е танцьор, както и актьор, музикант и автор на песни. Двойката започна да се среща през 2013 г. Те се сгодиха на 20 декември 2016 г. и се ожениха на 20 април 2018 г. Те също си сътрудничиха в Its Showtime!, вариететно шоу. Амари, първото дете на Колийн и Били, се роди на 10 септември 2020 г.

Габ Валенсиано е актьор, актриса, певица, водеща, барабанист, китарист, хореограф и рекламен модел, който най-вероятно е бил виждан с нея през 2012 г. Тя излиза с Енрике Гил, актриса, танцьорка и модел, от 2010 г. до 2011 г. Техните любовта обаче е краткотрайна и те се разделят на следващата година.

Популярни Публикации