Кой е Уили Мейс? Wiki, възраст, височина, съпруга, нетно състояние, етническа принадлежност, кариера

Уили Хауърд Мейс младши ., по прякор The Say Hey Kid, е бивш американски професионален бейзболен централен играч, който е играл за Ню Йорк/Сан Франциско Джайънтс в продължение на 22 сезона. Бейзболният ветеран е модел за подражание за много амбициозни бейзболни играчи по целия свят. Кариерата на легендата във Висшата лига по бейзбол е наистина уникална и възхитителна.

Бързи факти

Празнувано име: Уили Мейс
Истинско име/пълно име: Уили Хауърд Мейс, младши
Пол: Мъжки
Възраст: 91 години
Рождена дата: 6 май 1931 г
Родно място: Уестфийлд, Алабама, Съединени американски щати.
националност: американски
Височина: 1,8м
Тегло: 82 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): Мей Луиз Алън (м. 1971–2013), Маргарит Уендъл Чапман (м. 1956)
Деца/деца (син и дъщеря): Да (Майкъл Мейс)
Запознанства/приятелка (име): N/A
Уили Мейс гей ли е?: не
Професия: Бивш професионален бейзболен централен играч
Заплата: N/A
Нетно състояние през 2022 г.: 4 милиона долара

Биография на Уили Мейс

Уили Мейс е роден в Уестфийлд, Алабама, бивш град, населен предимно с черни, близо до Феърфийлд, през 1931 г. Баща му е Кат Мейс, фантастичен бейзболен играч за негрския отбор на местния завод за железа.

Майка му, Ани Сатъруайт, от друга страна, беше талантлив баскетболист и звезда на писта в гимназията. Родителите му никога не са били женени и се развеждат, когато той е на три. Мейс е отгледан от баща си, който работи в стоманодобивните заводи. През 1950 г. Мейс завършва индустриалната гимназия Феърфийлд.Уили Мейс Възраст, височина, тегло

Уили Мейс е роден на 6 май 1931 г. и към 2022 г. е на 91 години. Висок е 1,8 м и тежи 82 кг.

  Уили Мейс

Уили Мейс

кариера

Професионалната бейзболна кариера на Мейс започва в гимназията, когато той прекарва лятото с Chattanooga ChooChoos в Тенеси. По-късно той се присъединява към Birmingham Black Barons от Негровата американска лига. В десети клас той привлича вниманието на мениджъра на Black Baron Пайпър Дейвис.

Дейвис научи Мейс как да удря кривата и му даде шанс да играе за Бароните след няколко години. Няколко скаути бяха изпратени да проверят Мейс през следващите няколко години. Много скаути искаха да подпишат с Мейс, но той избра Ню Йорк Джайънтс, които го подписаха за ,000.

Мейс имаше много успехи в по-малките лиги. Той се представи страхотно във всичките си игри, привличайки вниманието на голям брой хора. Той обаче се изправи пред някои трудности; някои от изборите му за кариера бяха повлияни от цвета на кожата му, който не беше идеален за млад спортист.

Кариерата на Мейс във Висшата лига започна с неприятна нотка, когато той остана без попадение в първите си 12 битки. Въпреки това, той успя да постигне хоумрън в 13-ия си удар. За щастие Мейс започна да става по-последователен с хитовете си, което го изстреля до звезда. Мейс донесе на Джайънтс първата им победа в серия от 56 години. Мейс се пенсионира от Ню Йорк Метс през 1973 г. след успешна 22-годишна кариера.

Постижения и награди на Уили Мейс

Уили Мейс беше един от най-добрите играчи на своето поколение, ако не и за всички времена. Бейзболната легенда създаде наследство, което много амбициозни играчи се стремят да подражават. Мейс получи следните награди като признание за изключителната си кариера:

Нетната стойност на Уили Мейс през 2022 г

Уили Мейс е фантастичен бейзболен ветеран, който има една от най-добрите кариери, на които някой може да се надява. Мейс упорства в лицето на трудностите, докато се стреми да бъде най-добрият бейзболен играч, който може да бъде. В резултат на това Мейс беше добре компенсиран по време на кариерата си и имаше комфортен живот след това. Към септември 2022 г. бейзболната легенда има нетна стойност от 4 милиона долара.

Уили Мейс е един от най-великите играчи на бейзбола и има една от най-големите истории за успех. Много амбициозни млади бейзболисти гледат на Мейс като модел за подражание. Невероятното му наследство ще бъде запомнено завинаги.

Съпруга на Уили Мейс, брак

Уили Мейс имал два брака в живота си. През 1956 г. той се жени за Маргьорит Уендъл Чапман за първи път. През 1959 г. двойката осиновява син на име Майкъл. За съжаление те се развеждат през 1963 г. и съпругата му прекарва по-голямата част от времето си със сина им. Мейс се ожени за Мей Луиз Алън през 1971 г. и двамата бяха женени, докато Мей Луиз Алън почина от болестта на Алцхаймер през 2013 г.

Популярни Публикации