Кой е Уилям Синг? Wiki, възраст, приятелка, нетно състояние, етническа принадлежност, кариера

Уилям Синг е един от най-известните вокалисти в Австралия. Работи в жанровете Pop, R&B и Hip-Hop. Той има значителна база от фенове в множество социални медии и служи като вдъхновение за младите хора.

Работил е с компании като RCA Records. Той е много талантлив, тъй като освен пеене, той е YouTuber, композитор и продуцент.

Бързи факти

Празнувано име: Уилям Синг
Истинско име/пълно име: Лиам Антъни Уилям Синг
Пол: Мъжки
Възраст: на 30 години
Рождена дата: 2 юли 1992 г
Родно място: Сидни, Нов Южен Уелс, Австралия
националност: австралийски
Височина: 1,82 м
Тегло: 75 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Обвързан
Съпруга/съпруга (име): N/A
Деца/деца (син и дъщеря): не
Запознанства/приятелка (име): Зоуи Блек
Уилям Синг гей ли е?: не
Професия: Певец, автор на песни и продуцент
Заплата: N/A
Нетно състояние през 2022 г.: 4 милиона долара

Биография на Уилям Синг

Уилям Синг е роден на 2 юли 1992 г. в Сидни, Нов Южен Уелс, Австралия. Forestville е предградие в северните покрайнини на Сидни. Там Уилям и семейството му прекарват детството си.Няма много информация за неговото семейство, достъпна за нас, и не знаем имената на неговите родители или братя и сестри, ако е имал такива. Той не е споделил никаква информация за семейството си, намеквайки, че е невероятно потаен човек.

Бащата на Уилям също пееше, композираше и създаваше песни. Не знаем дали е бил професионален вокалист. Баща му е източник на вдъхновение за Уилям. Уилям е от маорски произход. В Brookvale той посещава колежа St Augustine. Работил е като касиер в банка, докато учи в колеж. Банката, в която работеше, се казваше Commonwealth Bank и се намираше в Dee Why.

  Уилям Синг

Възраст, височина, тегло на Уилям Синг

Уилям Синг е роден на 2 юли 1992 г.; Той е на 30 години към 2022 г. Висок е 1,82 м и тежи 75 кг.

кариера

Уилям се появи в четвъртия сезон на The X Factor Australia. В четвъртия сезон на програмата, излъчен през 2012 г., Уилям завърши трети. Той изпълни едно по-малко самотно момиче, песен на Джъстин Бийбър. Съдиите похвалиха представянето му и му предложиха отлична обратна връзка.

Бързай, моля, буден цяла нощ, обичай те като мен, говори ми добре и движението е част от неговите хитове. Той беше член на австралийската група The Collective, както и участник в четвъртия сезон на програмата X Factor.

Групата публикува едноименен албум в допълнение към седем сингъла. Той има значителна онлайн база от фенове в YouTube и Facebook. Той има канал в YouTube с над един лакх последователи. Освен това свири на китара и клавишни и е басист.

Постижения и награди

Той не е получавал никакви награди за изпълненията си досега, но успява да забавлява публиката с изключителните си изпълнения и публиката наистина ги харесва.

Нетната стойност на Уилям Синдж през 2022 г

Уилям Синдж текущата прогнозна нетна стойност е около 4 милиона долара към юли 2022 г., а основният му източник на доходи е пеенето, тъй като той е професионален певец и композитор. Не знаем конкретната статистика за заплащането му, но то би било в милиони, което би съответствало на нетната му стойност.

Уилям е един от нашите най-квалифицирани вокалисти. Той е феноменален изпълнител и един от най-вдъхновяващите вокалисти, който успешно ни забавлява с всичките си изключителни изпълнения.

Описван е като един от най-динамичните хора в историята. Той е не само певец, но и свири на китара и клавишни инструменти. Той има над два милиона харесвания във Facebook и над два милиона абонати в YouTube.

Уилям Синг Гадже, Запознанства

Уилям е мълчалив човек, който рядко обсъжда личния си живот. Уилям е виждан на няколко пъти да обсъжда личния си живот. Сега има връзка. Името на приятелката му е Зоуи Блек. Няма налична информация относно нейната професия. Двамата изглежда имат силна връзка и са заедно от доста време.

Самият Уилям потвърди тази информация в Instagram на 8 януари 2022 г. Не знаем кога двойката започна да се среща за първи път и не знаем нищо за връзките му. Личният му живот е без противоречия.

Популярни Публикации