Кой е Трой Поламалу? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, съпруга, брак

Трой Поламалу е играч на Националната футболна лига (NFL) от Съединените щати. Трой Поламалу беше 12-годишен ветеран от НФЛ, който прекара цялата си кариера в Питсбърг Стийлърс.

Бързи факти

Пълно име: Трой Поламалу
Дата на раждане: 19 април 1981 г
Възраст: 41 години
Пол: Мъжки
Професия: футболист
Държава: елен
Височина: 5 фута 10 инча (1,78 м)
Семейно положение: женен
Съпруга Теодора Холмс
Нетна стойност 40 милиона долара
Цвят на очите тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Гардън Гроув, Калифорния
Националност американски
образование Гимназия Дъглас
Майка Суила Поламалу
Братя и сестри четири (брат: Сакио Аумуа и 3 сестри Триа Аумуа, Шейла Аумуа и Лупе Аумуа)
деца двама (синове: Паисий и Ефрем)

Троя Поламалу Wiki

Трой Поламалу е роден на 19 април 1981 г. като Трой Бенджамин Аумуа. В момента е на 41 години. По време на раждането му фамилното му име е Аумуа. Трой кандидатства за промяна на законното му фамилно име на Поламалу, моминското име на майка му, през 2007 г. Той е роден в град Гардън Гроув, Калифорния, в Съединените щати.

Суила Поламалу е името на майка му. Трой е най-малкият от пет братя и сестри, включително брат на име Сакио и три сестри на име Триа, Шийла и Лупе. Освен това баща му изоставя семейството малко след раждането на Поламалу. Той също така е завършил Winston, Oregon's Douglas High School. Той също така участва в бейзбол и баскетбол в гимназията, печелейки всички държавни и всички лиги награди и в двата спорта.Височина и тегло на Трой Поламалу

Трой Поламалу е висок 1,78 метра на 5 фута 10 инча. Той също тежи приблизително 94 килограма (207 паунда). Той има чифт тъмнокафяви очи и дълга черна коса. Освен това, той не е разкрил много за физическите си характеристики.

кариера

Трой беше член на Питсбърг Стийлърс през цялата си 12-годишна професионална футболна кариера. В резултат на това той беше взет в първия кръг на драфта на Националната футболна лига през 2003 г., общо 16-ти, като двукратен All-American извън Университета на Южна Калифорния. Заради своя обхват, експлозивност и ефект на терена, той бързо спечели прякора Тасманийския дявол, който спечели от своите съотборници. Трой имаше страхотно представяне в мача за шампионата на AFC през 2008 г., извеждайки Стийлърс до победа в Супербоул с пик-шест от 40 ярда в края на мача. Той също така имаше три борания, асистенция, бораване за загуба и две прекъсвания на паса. Той беше дефанзивен лидер, който изведе Стийлърс до седем участия в плейофите за 12 години, пет титли в дивизията и две участия в Супербоул – XL и XLIII – през цялата си забележителна кариера. Той също така имаше седем прихващания за един тъчдаун, сак и 63 борби като Защитен играч на годината за 2010 г.

По време на бляскавата си кариера, този човек беше избран за осем Pro Bowls, получи четири пъти награди за All-Pro от първия отбор, два пъти отличия за All-Pro от втория отбор и седем пъти беше избиран за Защитен играч на седмицата на AFC. Трой е член на отбора за всички десетилетия на НФЛ от 2000-те и отбора за всички времена на Питсбърг Стийлърс.

Трой беше член на два отбора, спечелили Super Bowl Steelers, и беше обявен за Защитен играч на годината в НФЛ през 2010 г. През същата година беше обявен и за Уолтър Пейтън за Човек на годината. В допълнение, през първата си година на допустимост, той беше въведен в Залата на славата на професионалния футбол. Този футболист обяви оттеглянето си от професионалния футбол на 10 април 2015 г., като посочи семейството си като основна причина.

  Трой Поламалу

Трой Поламалу

Трой Поламалу Съпруга, брак

Той се ожени за жена си, Теодора Холмс , през 2005 г. Тъй като Теодора и семейството й са възпитани в гръцката православна вяра, сватбата им се проведе в тази вяра. Паисий и Ефрем, двете им момчета, са техни. Те имат прекрасен живот заедно.

Нетната стойност на Трой Поламалу

Този бивш играч на Steelers се смята за легенда. Като резултат, Нетното състояние на Трой се оценява на над 40 милиона долара.

Популярни Публикации