Кой е Травис Ван Уинкъл? Хората на Fact не знаят за него

Травис Ван Уинкъл е известен американски актьор, участвал във филми като „Запознайте се със спартанците“, „Убежище“ и „Трансформърс“. Той се появява в телевизионни предавания като That’s So Raven, Malcolm in the Middle, The O.C. и Seventh Heaven.

Бързи факти

Пълно име Травис Ван Уинкъл
Първо име Травис
Презиме от
Фамилия Уинкъл
Професия актьор
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Град на раждане Калифорния
Държава на раждане Америка
Бащино име Чарлз Ван Уинкъл
Име на майката Сали Ван Уинкъл
Полова идентичност Мъжки
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп Скорпион
Семейно положение Запознанства
Връзка с Джесика Кемеджук
Братя и сестри Никълъс Ван Уинкъл
Филмография That’s So Raven, Malcolm in the Middle, 7th Heaven, The O.C.
Височина 183 см
Дата на раждане 4 ноември 1982 г
Възраст 39 години

Биография и ранен живот

Травис Ван Уинкъл е роден във Викторвил, Калифорния на 4 юни 1982 г. Той е роден на баща Чарлз, който е от холандски произход, и майка Сали, която е наполовина полякиня и наполовина ирландка. Уинкъл е роден във Викторвил, но по-късно се премества в Оскода, Мичиган, а след това в Джорджия. Травис беше умно дете от ранна възраст, според неговите учени. Първо посещава гимназия Макинтош в Пийчтри Сити, Джорджия. Травис се записва в колеж, след като завършва гимназия, но се отказва, за да преследва кариера в Холивуд.

Височина и тегло

Травис Ван Уинкъл е висок 5 фута 12 инча (1,83 м) и тежи 70 кг (154 фунта).Професионален живот на Травис Ван Уинкъл

Уинкъл прави професионалния си дебют през 2004 г., когато се появява в епизод на Quintuplets. Откакто получи първоначалната роля, той получи забележителни роли в емблематични шоута като That’s So Raven и Malcolm in the Middle. Той също играе главната роля в Убежището на Дейвид Р. Елис. Трансформърс, Запознайте се със спартанците, 247°F и други филми са сред другите му заслуги. Травис също се появи в музикалния видеоклип на Julianne Hough That Song in My Head.

Освен това Уинкъл придоби известност в резултат на изявите си в 2 Broke Girls, Two and a Half Men и други предавания. Този невероятен актьор наскоро беше включен в комедийния филм Mantervention. Фактът, че той може да играе както в комедии, така и в екшън филми, демонстрира неговата актьорска гъвкавост.

 Травис Ван Уинкъл

Травис Ван Уинкъл

Нетна стойност на Травис Ван Уинкъл

Той го спечели, като се появи в различни филми и телевизионни предавания. Твърди се, че към октомври 2022 г. Травис има огромна нетна стойност от 2 милиона долара.

Връзка с Травис Ван Уинкъл

Той не обича да говори публично за връзката си. Той иска да запази личния си любовен живот и дела. Въпреки това се говори, че Травис се среща с Джесика Кемеджук. Неговата приятелка е актриса и филмов продуцент от САЩ. Говори се, че двойката има връзка от дълго време. Травис и Джесика приеха любовта си един към друг в социалните медии, споделяйки снимки един на друг.

Популярни Публикации