Кой е Трай Байърс? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, съпруга, етническа принадлежност

Трей Байърс е американски актьор, най-известен с ролята на Андре Лайън в музикалната сапунена опера на Fox, All My Children. Байърс направи своя телевизионен дебют през 2011 г. като повтарящ се герой в дневната сапунена опера на ABC, All My Children. Той също се появи в 90210 на CW.

Бързи факти

Празнувано име: Трей Байърс
Истинско име/пълно име: Трей Байърс
Пол: Мъжки
Възраст: 38 години
Рождена дата: 19 th Юли 1983 г
Родно място: Канзас Сити
националност: американски
Височина: 6 фута 2 инча
Тегло: 80 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): Грейс Джили
Деца/деца (син и дъщеря): да
Запознанства/приятелка (име): N/A
Професия: Актьор, сценарист и продуцент
Заплата: N/A
Нетна стойност: 2 милиона долара
Последна актуализация: 2022 г

Биография на Трай Байърс

Трей Байърс е роден в град Канзас Сити, Канзас. Той е израснал с една сестра, Бранди Байърс. Бащата на Трай е служил във военновъздушните сили на Съединените щати и семейството му се мести от една страна в друга поради естеството на работата на баща му; в един момент от живота му семейството му живее във Филипините.

Трай посещава училища в Канзас Сити след завършване на гимназията. Той получава асоциирана степен по театър от колежа Adrew и бакалавърска степен по комуникация от университета в Канзас.Купувачите вярват, че образованието е ключът към успеха; обаче той не спира дотук. Трай учи в Американската музикална и драматична академия в Лос Анджелис, както и в училището за драма Йейл.

Trai Byers Възраст, височина, тегло

Трей Байърс е роден на 19 юли 1983 г. Неговият ръст е 6 фута 2 инча и тежи 80 кг.

  Трей Байърс

Трей Байърс

кариера

Трей Байърс участва в спортния филм на Джей Хоукърс, той описва истинската история на расизма, дискриминацията и баскетбола в университета в Канзас. Той участва във филма заедно с Джъстин Уесли, през 2004 г. Трай играе активист за граждански права, Джеймс Форман в Селма, той действа заедно с Дейвид Ойелоуо, който играе героя на Мартин Лутър във филма.

Ава ДюВерней режисира филма, чиято премиера е същата година като драматичния сериал Empire. Байърс получи ролята на Андре Лайън, „който е най-големият син на Люсиъс Лион. Трай е запален по кариерата си и се наслаждава на всяка роля, която е играл. Байърс стана известен в резултат на ролите си в различни драми.

Байърс получи трудната роля на герой, който страда от биполярно разстройство; това не беше лесно за него, защото не знаеше как се държи човек, страдащ от биполярно разстройство; той научи от роднина, който страдаше от същото и внимателно наблюдаваше. Трай е повтарящ се герой в Empire, който в момента е в своя трети сезон.

Постижения и награди на Trai Byers

Трай е изпълнител; той беше примерен ученик в училище, той беше влюбен в представянето си, а Байърс беше толкова влюбен в представянето му, че му беше дадена възможност да посещава Американската музикална и драматична академия. Тази звезда имаше характер, при който всяко ужасно нещо му се случваше.

Байърс е номиниран и награден, номинира 17th Teen Choice Awards, Choice TV Scene Stealer, През 2017 г. е номиниран за 1st Black Reel Awards за телевизия, Изключителен поддържащ актьор, Драматичен сериал.

Нетната стойност на Трай Байърс през 2022 г

Трай Байър s е много успешен актьор и е една от най-големите звезди на Empire. Той е известен с ролята си на Андре Лайън в телевизионния сериал на Fox Empire, той е страстен за кариерата си, приходите му идват предимно от това, че е известен актьор, а приблизителната му нетна стойност е около 2 милиона долара към 2022 г.

Байърс почти избра друга кариера, мислеше да стане пастор вместо актьор. Трай е много страстен за Бог, така че смята, че това ще бъде добър избор. Байърс споделя своите духовни приоритети в социалните медии, той се представя като спокоен човек, който се държи предимно на себе си.

Trai Byers Съпруга, брак

Трей Байърс и съпругата му Грейс Джили Байърс е доволен съпруг на жена си. Грейс Гийли, двойката се ожени на остров Гранд Кайман на 14 април 2016 г. Двойката се срещна на снимачната площадка на хитовия сериал на Лий Даниелс на Fox и създадоха приятелство, което прерасна в връзка, която им позволи да живеят дълго и щастливо.

Байърс заяви, че няма по-велико чувство от това да откриеш любовта на живота си и те винаги празнуват своите годишнини, като споделят прочувствена история за пътуването си към любовта. Байърс е много любящ съпруг на своята кралица и Бог остава връзката, която ги свързва. Двойката е благодарна, че има едно здраво дете.

Трай Байърс направи своя актьорски дебют в сапунената опера „Всички мои деца“ като Муки, насилствено бивше гадже. Трай се появи като бизнесмен в популярната тийнейджърска сапунена опера. След като придоби популярност сред широката публика, той направи преход към големия екран.

Популярни Публикации