Кой е Тони Кокс? Wiki, възраст, височина, съпруга, нетно състояние, етническа принадлежност, кариера

Тони Кокс се появява във филми като Bad Santa, Friday, Me, Myself, and Irene, Date Movie, Epic Movie, Disaster Movie и Leprechaun 2. Известен е и с ролите си на Ewok във Willow на Джордж Лукас, като Ewok в Завръщането на джедаите и като Проповедника в Beetlejuice. Кокс също се появява в няколко музикални видеоклипа.

Бързи факти

Празнувано име: Тони Кокс
Истинско име/пълно име: Джоузеф Антъни Кокс
Пол: Мъжки
Възраст: 65 години
Рождена дата: 31 ул март 1957 г
Родно място: Юниънтаун, Алабама, САЩ
националност: американски
Височина: 3 фута 6 инча (107 см)
Тегло: 50 кг (110 фунта)
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): Отелия Кокс
Деца/деца (син и дъщеря): Да (1 дете)
Запознанства/приятелка (име): N/A
Тони Кокс гей ли е?: не
Професия: актьор
Заплата: N/A
Нетно състояние през 2022 г.: 3 милиона долара
Последна актуализация: юни 2022 г

Биография на Тони Кокс

Тони Кокс е роден на 31 март 1957 г. в Юниънтаун, Алабама. Той е син на Хенриета Кокс-Пен и Джо Кокс и е израснал в Юниънтаун с баба си и дядо си, Лоти и Хенри Джоунс. Неговият втори баща Рудолф (Руди) Пен живее в Колидж Парк, Джорджия, с майката на Тони.

След като завършва гимназия, Кокс се записва в държавния университет на Алабама, за да учи музика. Свирех на слух, призна Кокс в интервю за списание Jet през 2003 г. Беше точно същото като в Drumline. Състезавах се срещу някои от барабанистите от училището, които нямаха нищо.Тони Кокс Възраст, височина, тегло

Тони Кокс е роден на 31 март 1957 г. Той е на 65 години към 2022 г. Височината му е 107 см и тежи 50 кг.

  Тони Кокс

Тони Кокс

кариера

Кокс решава да се занимава с актьорство, след като вижда Били Барти, малък човек, който също е основател на групата Little People of America. Малките хора на Америка (LPA) е организация с нестопанска цел, която предоставя подкрепа, ресурси и информация на хора с нанизъм и техните семейства. Той се премества в Лос Анджелис, когато е на 18 години, насърчаван от роднини и приятели. Започва уроци по актьорско майсторство в училището по актьорско майсторство Merrick Studio със сценариста Де Де Тилман и бързо намира работа в реклами, филми и телевизия.

Той е най-известен с ролите си в „Лошият Дядо Коледа“, където играе Маркъс, мозъкът зад дует за разбиване на сейфове, и „Дейт Филм“, където играе пародия на д-р Хич във филма „Хич“. Професионалните обирджии Уили Т. Сок (Били Боб Торнтън) и неговият помощник-джудже Маркъс Скидмор (Тони Кокс) са наемани като Дядо Коледовци всяка година, а Маркъс е нает като елф, но те плячкосват търговските центрове през нощта, с Маркъс съпругата Лоис (Лорън Том) като техен шофьор за бягство във филма Лошият Дядо Коледа. Маркъс приема сериозно своите елфически задължения, но Уили, пристрастен към секса алкохолик, постепенно губи способността си да се представя с деца, което се отразява на способностите му за разбиване на сейфове, за голямо огорчение на Маркъс.

Когато работят в Saguaro Square Mall във Финикс, непристойността на Уили шокира благородния мениджър на мола Боб Чипеска (Джон Ритър), който ги привлича на вниманието на шефа по сигурността Джин Слагел (Бърни Мак). Участието на Кокс в Bad Santa като второ водещо до Били Боб Торнтън беше необичайно явление на актьор с малък човек в главна роля. Кокс повтори ролята си на Маркъс в Bad Santa 2 през 2016 г. Кокс изигра Бени в първия сезон на Мартин, герой, който помага на приятеля си Трей, изигран от Бушуик Бил, да набие Томи, изигран от Томас Микал Форд, заради това, че Томи е отвел бившата му -приятелка. Кокс също се появи във филма на братя Фарели „Аз, аз и Ирен“ като шофьор на лимузина, член на Mensa International, който отвлича съпругата на Джим Кери. Във филма Чарли, полицай от щата Роуд Айлънд, претърпява психически срив, което води до появата на втора личност, Ханк. Първата роля на Кери във филм на 20th Century Fox след излизането на Dumb and Dumber през 1994 г. Това беше и вторият филм на Фарели с Кери.

Постижения и награди на Тони Кокс

Въпреки че има успешна кариера, Кокс все още не е получил никакви награди или отличия.

Нетната стойност на Тони Кокс през 2022 г

Въпреки че е джудже, Тони Кокс има успешна актьорска кариера. Тони е изключително талантлив, което му спечели възможността да се появи в редица филми и телевизионни предавания. Нетното състояние на Тони Кокс се оценява на 3 милиона долара към октомври 2022 г.

По-голямата част от нетната му стойност идва от ролите му във филми и телевизионни предавания. Няма много налична информация за другите му източници на доходи.

Въпреки факта, че джуджетата нямат право да участват във филми, Тони Кокс има много успешна актьорска кариера. Той несъмнено е бил пионер, демонстрирайки, че всичко е възможно, ако работиш достатъчно усърдно.

Съпруга на Тони Кокс, брак

Тони Кокс се жени за Отелия Кокс след среща в гимназията. Щастливата двойка има едно дете. Имат и два домашни любимца, с които се държат като с деца. Съпругата на Кокс, Отелия, е негова приятелка откакто е бил в гимназията. Те се женят през 1981 г., след като завършват университета в Алабама. По това време Кокс е на 23 години. Отелия е нещо повече от негова съпруга; тя е и неговата сродна душа. Започват да излизат още докато са в гимназията. Те почти никога не разкриват тайните си публично.

Популярни Публикации