Кой е Тони Ганиос? Wiki, възраст, височина, съпруга, брак, нетна стойност

Тони Ганиос е известен и отличен американски актьор с професионална репутация. Той е роден на 21 октомври 1959 г. в Бруклин, Ню Йорк, САЩ. Той е един от харизматичните, смели, динамични, самоуверени и модерни 62-годишни актьори.

Ганиос е на 18, когато чичо му Пийт го принуждава да влезе във филмовата индустрия. Неговият чичо го принуди да спре тренировките си по силов трибой на сесията за повдигане на Sheridan Square Gym.

Впоследствие той участва в няколко филма и телевизионни програми. Той е един от най-очарователните и елегантни актьори на Америка. В американския комедиен драматичен филм The Wanderers той имаше отличителна роля като корав човек на име Пери, за който е признат. По същия начин той е известен режисьор, продуцент и актьор. Биографията му може да бъде намерена и в Wikipedia и IMDb.Бързи факти

Пълно име Тони Ганиос
Професия американски актьор
Популярни за роля в американския комедиен драматичен филм The Wanderers като корав човек Пери
Възраст (Както през 2022 г.) 62 години
Дата на раждане 21 октомври 1959 г
Зодия Паунд
Родно място Бруклин, Ню Йорк, Съединените щати
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Училище/Университет Салезианска гимназия
Височина 6'4
Цвят на очите черен
Тегло 65 кг
Приблизителна нетна стойност милион- милиона

Тони Ганиос Wiki

Тони Ганиос е известен и отличен американски актьор с професионална репутация. Той е един от харизматичните, смели, динамични, самоуверени и модерни 62-годишни актьори. Освен това няма подходяща информация за неговите родители и братя и сестри.

По отношение на образованието си той завършва Салезианската гимназия в Ню Рошел, Ню Йорк. По същия начин той получава дипломата си от Lake Technical College. Националността му е американска, а расата му е бяла.

Височина и тегло на Тони Ганиос

Тони Ганиос е висок невероятните 6 фута 4 инча. По същия начин той в момента тежи приблизително 65 кг. Кожата му е бяла и има чифт черни очи и черна коса. Освен това телесните му мерки все още не са оповестени.

Тони Ганиос Нетна стойност

Тони Ганиос е един от най-известните изпълнители, продуценти и режисьори в Съединените щати. Добрата му работа му осигурява солидни доходи. Що се отнася до нетната му стойност, се оценява, че той има между 1 и 5 милиона долара. Той води богат начин на живот.

Съпруга на Тони Ганиос, брак

Що се отнася до личния му живот, Тони е изключително необщителен. Тони предпочита да живее частен и щастлив живот. Той не е разкрил никакви подробности за любовния си живот или брака си пред обществеността. Той изглежда необвързан и съсредоточен върху отличната си работа.

  Тони Ганиос

Тони Ганиос

Филми и телевизионни предавания

Тони направи няколко забележителни изяви във филми и телевизионни програми. Той е един от най-харизматичните, смели, динамични, уверени и модерни актьори. По същия начин актьорските му способности му събраха голяма база от последователи. The Wanderers (1979), Continental Divide (1981), The Taking of Beverly Hills (1991), Die Hard 2 (1990), Porky’s (1981), Porky’s Revenge! (1985), Daddies’ Girl, Back Roads (1981), Body Rock (1984), Rising Sun (1999) и някои други са сред неговите филми и телевизионни програми. Той е известен с изпълнението си на грубия Пери в американския комедиен драматичен филм The Wanderers.

Любопитни факти

  • Като американски актьор, Тони Ганиос е една от най-уважаваните и ярки фигури в развлекателната индустрия.
  • Що се отнася до нетната му стойност, се оценява, че той има между 1 и 5 милиона долара.
  • Тони Ганиос е висок невероятните 6 фута 4 инча.
  • Той не използва Instagram, Facebook или други платформи.
  • Той е харизматичен, смел, енергичен, самоуверен и модерен 62-годишен актьор.

Популярни Публикации