Кой е Томас Рет? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, съпруга, деца

Томас Рет Акинс е индианска певица и автор на песни. Той следва стъпките на баща си Рет Акинс, който също е певец. Добре познатият имидж на баща му го разкри пред музикалната индустрия и той беше силно повлиян от певци като Тим Мак. Грю, Брукс и Дорн. Той беше решен да направи кариера в музикалната индустрия още от детството си, така че напусна колежа.

Той е съпруг и баща и е спечелил репутация в индустрията за баща си на толкова млада възраст, с осем оглавяващи класациите сингъла. Хората ще се наслаждават на вашата музика само ако вие обичате да я правите, казва той.

Може би сте запознати с Томас Рет. Но знаете ли на колко години и висок е той и каква ще бъде нетната му стойност през 2022 г.? Ако не знаете, ние сме написали статия за кратката биография на Томас Рет - wiki, кариера, професионален живот, личен живот, текуща нетна стойност, възраст, височина, тегло и други факти. Така че, ако сте готови, нека започваме.Бързи факти

Празнувано име: Томас Рет
Истинско име/пълно име: Томас Рет Акинс младши
Пол: Мъжки
Възраст: на 32 години
Рождена дата: 30 март 1990 г
Родно място: Валдоста, Джорджия, Съединени американски щати
националност: американски
Височина: 1,78 м
Тегло: 70 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): Лорън Акинс (м. 2012 г.)
деца: Да (Уила Грей Акинс, Ада Джеймс Акинс)
Запознанства/приятелка
(Име):
N/A
Професия: Американска кънтри музикална певица и автор на песни
Нетно състояние през 2022 г.: 6 милиона долара
Последна актуализация: юни 2022 г

Биография на Томас Рет

Томас Рет Акинс е роден във Валдоста, Джорджия, на 30 март 1990 г. Той имаше силен интерес към музикалните инструменти и започна да свири на барабани, когато беше в прогимназията. Интересът му към музиката нараства с напредване на възрастта и той започва да свири на сцената с баща си, което пречи на обучението му.

Той се посвещава на музиката и напуска колежа, когато е на 20. Докато свири в клуб, получава първата си пратка за писане на песни от „Big Machine lapel group.“ Той навлиза в индустрията и по-късно написва редица песни за търговско дружество. Томас се ожени за любимата си от детството Лорън Акинс на 12 октомври 2012 г.

Ръст, тегло и възраст

Томас Рет е роден на 30 март 1990 г. и е на 32 години през 2022 г. Висок е 1,78 м и тежи 70 кг.

  Томас Рет

Томас Рет

кариера

Първата песен на Rhett за EMI беше I ain't ready to quit, издадена през 2010 г., и той я последва с дебютния си сингъл, something to do with my hands, издаден през 2011 г. Въпреки това той смята 2013 г. за най-добрата година на кариерата си, защото той изпълни един след друг хитови сингли (Това става така, вземи ме малко от това и ме накара да искам.) Който беше класиран в първите десет на билборда. Неговата песен crash and burn му спечели много последователи, след като достигна върха на класацията за излъчване на Billboard в страната. През 2017 г. издава третия си студиен албум Life Change. Марин Морис се появи в сингъла craving you.

Постижения и награди на Томас Рет

Първата награда, която получи, беше наградата за любими кънтри албуми през 2015 г. за албума му tangled up. Той получи същата награда през 2017 г. за втория си албум Life Change. На 8 март 2018 г. той спечели Heart Radio Music Award за кънтри изпълнител на годината, където беше номиниран заедно с Блейк Шелтън, Джейсън Андийн, Люк Браян и Сам Хънт. За втора поредна година Rhett печели.

Неговата незабравима песен, заедно с тялото на Сан Хънт като заден път, беше номинирана за кънтри песен на годината. Dirty on my Boots от Джон Падре, Hurricane от Люк Комбс и Small Town Boy от Дъстин Линч.

Нетната стойност на Томас Рет през 2022 г

Нетната стойност на Томас Рет се оценява на около 6 милиона долара към юни 2022 г. Нетната му стойност непрекъснато се увеличава и е вероятно да достигне нови висоти поради младата си възраст; той има океан от неограничени възможности и години работа пред себе си в живота си. В допълнение към пеенето, той е написал и съавтор на множество хитови песни, които добавят към нетната му стойност.

Томас Рет следва стъпките на баща си и се стреми да бъде суперзвезда като него, но той трябва да изгради собствено наследство и може да достигне нови висоти, тъй като 7/10 от песните му са достигнали върха на кънтри класацията за излъчване. Той е най-бързо изгряващата суперзвезда на кънтри музиката.

Популярни Публикации