Кой е Том Билю? Wiki, възраст, съпруга, нетно състояние, етническа принадлежност, височина

Томас Билю е известен бизнесмен и мотивационен лектор. През 2010 г. той е съосновател на Quest Nutrition. Мисията е създадена с цел борба с метаболитните заболявания. Quest спечели над 82 милиона долара приходи до 2013 г. През 2014 г. компанията беше класирана на второ място в света като най-бързо развиващата се компания. Том основава със съпругата си Impact Theory, печеливша медийна компания. Целта на Impact Theory е да мотивира хората да разгърнат пълния си потенциал.

Бързи факти

Празнувано име: На Том Били
Истинско име/пълно име: Томас Билю
Пол: Мъжки
Възраст: 46 години
Рождена дата: 30 март 1976 г
Родно място: Такома, Вашингтон
националност: американски
Височина: 1,8м
Тегло: N/A
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): Лиза Билю
Деца/деца (син и дъщеря): не
Запознанства/приятелка (име): N/A
Том Билю гей ли е?: не
Професия: Предприемач
Заплата: N/A
Нетно състояние през 2022 г.: 430 милиона долара

Биография на Том Билю

Томас Билю е роден в Такома, Вашингтон на 30 март 1976 г. В Университета на Южна Калифорния той завършва кино. След дипломирането си той получава маркетингова позиция в Awareness Tech, компания за загуба на данни. Преди компанията да бъде продадена, той е бил неин главен маркетинг директор в продължение на осем години. Том не е споделял много за ранното си детство, родители или братя и сестри. Той обаче направи няколко публикации в социалните медии за майка си. Том хвали майка си, че го е накарала да разгърне пълния си потенциал въпреки съмненията на майка си.

Том изгради своята компания за милиарди долари от нулата. Той беше застрахователен брокер и ходеше от врата на врата в своя квартал. Преди Quest да влезе в картината, Bilyeu беше на ръба на фалита.Том Билю Възраст, височина, тегло

На Том Били е роден на 30 март 1976 г. и е на 46 години към 2022 г. Височината му е 1,8 метра и теглото му е N/A килограми.

  На Том Били

На Том Били

кариера

На Том Билю успехът не му беше даден на сребърен поднос. Той трябваше да работи усилено, за да стане един от най-богатите хора в света днес. Том описва себе си като мързелив и пълничък преди славата и богатството си. Загубата на тегло го вдъхнови да насърчи и други, включително семейството му със затлъстяване, също да отслабнат. Той представи идеята за бизнес със здравословно хранене на своите колеги, които ентусиазирано я подкрепиха. Така се ражда Quest Nutrition. През 2010 г. той съосновава Quest Nutrition със съпругата си Лиза, Рон Пена, Шанан Пена и Майк Осбърн.

Компанията е добре известна със своите протеинови блокчета и чипсове, както и с протеиновия прах Quest. До 2013 г. приходите на компанията за хранене надхвърлиха 42 милиона долара. Quest Nutrition беше обявена за втората най-бързо развиваща се компания в света от Inc. 500 през 2014 г. Продуктите на Quest бяха разширени в над 70 страни по света, с над 40 000 дистрибуторски обекта. Компанията процъфтява в създаването на продукти, които имат добър вкус, като същевременно осигуряват хранителната стойност, която храната изисква. Те са били използвани предимно за управление и контрол на теглото.

По-късно протеиновите блокчета Quest бяха продадени за 1 милиард долара на Simply Good Foods Co. В момента Quest струва повече от 345 милиона долара годишно. Техните продукти се съхраняват и продават в големи търговски вериги като Walmart.

Освен това през октомври 2016 г. Том и съпругата му стартираха Impact Theory, ново бизнес начинание. Целта на печелившата медийна компания е да вдъхнови хората да разгърнат пълния си потенциал. Том е домакин и качва дълги токшоута с интервюта за компанията. Уикълф Джийн, д-р Дрю и други са сред гостите, които са интервюирали.

Постижения и награди на Том Билю

На Том Били може все още да не е спечелил никакви награди, но неговият успех и почти мигновената знаменитост са достатъчни. Освен това Secret Entourage го обяви за предприемач на годината през 2016 г. През 2018 г. списание Success го обяви за един от 25-те най-влиятелни хора в света.

Нетната стойност на Том Билиу през 2022 г

Томас Билю натрупа богатството си чрез компанията, която съоснова през 2010 г. със съпругата си Лиза, Рон Пена, Шанан Пена и Майк Осбърн. Лиза, неговата партньорка в живота, също е главен изпълнителен директор/съосновател на Impact Theory, което добавя към богатството му. Когато основаха Quest Nutrition през 2010 г., Том беше на ръба на фалита.

Компанията се разраства бързо и до 2013 г. е генерирала повече от 82 милиона долара приходи. Bilyeu стана богат човек в резултат на успеха на компанията. По-късно мисията беше закупена за 1 милиард долара от Simply Good Foods, възхвалявайки нетната стойност на Том до 430 милиона долара към юни 2022 г. Заплатата му все още се преразглежда и все още не е оповестена.

Интересът му към отслабването го кара да създаде компания, фокусирана върху здравословното и вкусно хранене. От тревата до благодатта е неговата история на успеха. Въпреки факта, че беше на ръба на фалита, той вярваше във визията си да вдъхновява другите да живеят здравословен начин на живот. За такъв кратък период от създаването на Quest той стана мултимилионер.

Съпругата на Том Билиу, брак

Билю успя да запази личния си живот скрит от любопитни очи. Той е женен за Лиза Билю, известна актриса от филма 'Наглият бик'. Повече от 17 години двойката е щастливо женена. Любовта им един към друг е вдъхновила мнозина, особено след всички тези години. Няколко списания са ги интервюирали за това как да поддържат брачния живот жив.

Двойката раздаде плакат с девет съвета за девет урока, научени по време на седемнадесетте години брак. Изображението бързо стана вирусно в интернет и получи положителни отзиви. Да превърнете интимността и брака си в приоритет, както и да общувате ефективно, бяха сред съветите, които те предоставиха. Те са били до един за друг през всичко. Те дори съосноваха компания, която значително увеличава богатството им. Чрез своя бизнес те се превърнаха в един от американските елити.

Популярни Публикации