Кой е Тимъти Крауфорд младши? Wiki, възраст, височина, съпруга, нетно състояние, кариера

Тимъти Крауфорд младши . играеше в NFL. Той е добре известен с участието си в проекта за НФЛ с Джим Еверест, Чък Лонг и Лесли О’Нийл през 1986 г.

Бързи факти

Възраст: 59 години 5 месеца
Рождена дата: 17 декември 1962 г
Хороскоп (слънчево): Стрелец
Пълно име: Тимъти Крауфорд младши
Родно място: Хюстън, Тексас, САЩ
Нетна стойност: 5 милиона долара
Височина / Колко висок: 6 фута 4 инча (1,93 м)
Етническа принадлежност: Смесен (афро-американски)
националност: американски
Професия: бивш играч на NFL, финансов съветник
образование: Кашмирска гимназия
Тегло: 72 кг
Цвят на косата: черен
Цвят на очите: черен
Късметлийско число: две
Щастлив камък: Тюркоаз
Щастлив цвят: портокал
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей

Тимъти Крауфорд младши Wiki

Той е роден в Хюстън, Тексас, САЩ, на 17 декември 1962 г. Той не е говорил за своите родители, братя и сестри или ранен живот. По същия начин той е американец и има смесен афро-американски и европейски произход. Израснал е на мястото, където е роден и израснал. Що се отнася до образованието му, той отиде в гимназията в Кашмир и след това в Тексаския технически университет за колеж.

Височина и тегло на Тимъти Крауфорд младши

Този играч е висок около 5 фута 4 инча и тежи около 72 килограма. Той е водил здравословен живот и се е хранел стриктно, за да поддържа ИТМ в правилния диапазон. И косата, и очите му са черни. Тимъти Крауфорд младши

Тимъти Крауфорд младши

кариера

Няколко години след като завършва гимназия, той е взет от NFL. През 1986 г. той отиде на проекта за НФЛ, където бяха и Лесли О’Нийл, Джим Еверест и Чък Лонг. По същия начин Кливланд Браунс го избраха.

Тимъти Крауфорд младши играе за отбора за един сезон през 1987 г. Неговата кариера в НФЛ също е кратка и той не печели големи титли или награди. Когато напусна NFL, той направи същото и стана финансов съветник за няколко компании. Освен това той ръководи различните си бизнеси и дейности от първия етаж на дома си.

Тимъти Крауфорд младши Нетна стойност

Този пенсиониран играч от NFL се очаква да има нетна стойност от милиона през 2022 г. Той спечели много пари чрез работата си с организацията. По същия начин се смята, че бившата му съпруга струва 5 милиона долара.

Съпруга на Тимъти Крауфорд младши, брак

Тимъти Крауфорд младши беше женен за Йоланда Адамс , но се разделиха през 2004 г. Тя беше успешна актриса и госпъл певица, която продаде повече от 8 милиона албума по целия свят. Заедно тази двойка има дъщеря на име Тейлър Адамс Крауфорд. Говореше се, че Крауфорд я кара да се чувства зле, което я кара да се стресира и я кара да загуби второто си дете. След развода си Тимъти не се е женил за никой друг.

Популярни Публикации