Кой е Тим Пул? Wiki, Нетна стойност, Възраст, Височина, Съпруга, Деца, Биография

Тим Пул е известен американски журналист, политически коментатор и YouTuber, който е активен от дълго време. През 2011 г. той стана известен с предаването на живо на протестите на Уолстрийт.

По-късно той работи като медиен вицепрезидент, преди да се присъедини към Fusion Television през 2014 г. По-късно той работи сам в YouTube, както и в други социални медийни платформи като Facebook. Освен това е автор и собственик на бизнес.

Бързи факти

Празнувано име: Тим Пул
Истинско име/пълно име: Тимъти Даниел Пул
Пол: Мъжки
Възраст: 36 години
Рождена дата: 09 март 1986 г
Родно място: Чикаго, Съединени американски щати
националност: американски
Височина: 1,73 метра
Тегло: 85 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Запознанства
Съпруга/съпруга (име): НЕ
Деца/деца (син и дъщеря): не
Запознанства/приятелка (име): не
Тим пул гей ли е?: не
Професия: не
Заплата: 350 хиляди долара
Нетно състояние през 2022 г.: 2 милиона долара

Биография на Тим Пул

Тим Пул , с истинско име Тимъти Даниел Пул, е известен американски журналист, роден на 9 март 1986 г. в Илинойс. Това е добре познат град в Съединените американски щати. Започва кариерата си на журналист, когато е на 25 години, през 2011 г.Той започна да копае кариерата си и по-късно спечели слава, когато повлия на много хора чрез кариерата си. Той е потаен човек, който не разкрива много за семейството си, въпреки факта, че е отгледан в бедно семейство в южната част на Чикаго.

Той напуска училище, когато е на 14 години. Той е отгледан с други братя и сестри, но не говори за това. Тим Пул в момента живее в Пенсилвания.

Тим Пул Възраст, височина, тегло

Тим Пул е роден на 9 март 1986 г. и към 2022 г. е на 36 години. Висок е 1,73 метра и тежи 85 кг.

  Възраст на Тим Пул

Възраст на Тим Пул

Тим Пул Съпруга и деца

Тим Пул все още не се е женил. Той е от хората, които крият личния си живот от медиите. Няма съобщения той да има връзка. Той не е гей и никога не е бил в скандална връзка.

Когато има свободно време, обича да го прекарва с приятелите си. Освен това е внимателен и отговорен. Изглежда, че е по-фокусиран върху кариерата си и не е проявявал интерес към нито една дама.

Кариера на Тим Пул

Тим Пул кариерата започва през 2011 г., когато първите му кадри са излъчени по NBC. Той използва въздушни дронове и поточно видео на живо по време на протеста „Окупирай Уолстрийт“ през 2011 г. Той написа статия в Guardian, поставяйки под въпрос дали подобни дейности могат да се считат за враждебно наблюдение.

За съжаление по-късно той беше нападнат физически от маскиран нападател. Видеото, заснето по време на протеста му, беше решаващо доказателство за оправдаването на фотографа Александър Арбъкъл, който беше задържан от полицейското управление на Ню Йорк през 2011 г.

Въпреки че арестуваният полицай е излъгал под клетва, срещу него не са повдигнати обвинения. Кариерата на Тим е силно повлияна от неговите зрители, които го насочват къде и кога да снима.

Той е креативна личност, защото е модифицирал Parrot AR Drone с дистанционно управление за въздушно наблюдение и модифициран софтуер Dronestream за предаване на живо в система. Тим Пул и четирима други негови колеги бяха обявени за 100 личности на Time през март 2012 г.

По-късно Тим се присъединява към продуцентския екип на Vice Medica през 2013 г. и използва Google Glass, за да репортаж за протестите в Gezi Park в Истанбул.

Постижения и награди на Тим Пул

Тим басейн е един от хората, които преуспяват в кариерата си и е активен журналист, спечелил сърцата на много зрители. Той е бил изключително влиятелен и популярността му расте с всеки изминал ден. Той бе обявен за личност от Time 100 през март 2012 г., след като спечели наградата за най-добър журналист в социалните медии.

Нетната стойност на Тим Пул през 2022 г

Тим басейн приблизителната нетна стойност към 2022 г. е около 2 милиона долара. Той получава основна заплата от 0 на месец. Основният му източник на богатство е професията му. Той придоби популярност и също така спечели парични награди, което значително увеличи богатството му.

Освен това е автор и предприемач, което му носи много пари. Той е и рекламна агенция; печели множество реклами, които му носят много пари. Въпреки богатството си, той не парадира с него и живее обикновен живот, дори в платформите на социалните медии.

Тим е един от тези, които са готови да приемат по-малко. Той идва от скромен произход и му е трудно да продължи образованието си поради трудностите в живота, но все пак преследва кариерата си.

Въпреки това той вярва в себе си и придобива увереността да преследва целите си в живота. Работил е в най-враждебните общности и се е утвърдил като успешен журналист. Нищо не може да ви спре в живота, стига да сте готови да го преследвате.

Популярни Публикации