Кой е Теди Кадан? Всичко, което трябва да знаете за нея

Теди Уайт е дъщеря на Лена Хеди, известна актриса. В сериала на HBO Game of Thrones Лена изобразява Церсей Ланистър.

Бързи факти

Пълно име Теди Уайт
Първо име Теди
Фамилия Бяло
Дата на раждане 10 юли 2015 г
Възраст 6 години
Професия Дъщеря на знаменитост
Националност Английски
Бащино име Дан Адан
Име на майката Лена Хеди
Професия майка актриса
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп Рак
Семейно положение Неженен

Нейните родители

Тя е родена от родители Лена Хеди и Дан Кадан. Родителите й бяха приятели от детството, които никога не са си представяли, че ще се оженят. Лена веднъж каза, аз постоянно му казвах: „Никога не ме кани да се оженя за теб, това е катастрофа.“ Но се чувства страхотно. Тя е родена две години преди годежа им. След четири години връзка, двойката се ожени през 2018 г. Съпругът и съпругата се радват на щастлив брак с дъщеря си Теди.

  Теди Уайт

Теди Уайт (Източник: Google)Нейните братя и сестри

Тя има един брат от предишния брак на майка си с Питър Пол Логран, фризьор и певец. Wylie Elliot Loughran, по-големият й брат, остава с нея.

Връзка с нейната майка

Лена, подобно на нейния герой от Игра на тронове, обича децата си до безкрайност. Дъщерята и майката са в добри отношения. Тя обича да прекарва време с майка си и да прави шантави неща. Може да се види, че двамата се наслаждават на диво време заедно. Теди се е облякла като пират, а майка й се е нарисувала като котка.

Майка й й изпрати сърдечна бележка преди раждането й. Тя написа: Дъщеря ми ще има свободата да избира. Тя ще бъде свободна да танцува, пее и да се обучава по теми, които я интересуват, да се ожени, ако иска, да се ожени за КОЙТО иска, да остане необвързана или да се влюби в друга жена.

  Теди Уайт

Теди Аден (Източник: Google)

В интервю с Mother Джеймс Кордън похвали Лийн Хеди за нейната емблематична „Алея на срама“ по време на последния сезон на нейното шоу Game of Thrones.“ Той беше заинтригуван от реакцията на нейните почитатели след тази сцена и тези моменти. Хората са приятелски настроени и малко осъдителни, според Лена. Относно това, че е осъдителна, тя каза, че има второто си дете, Теди Кадан и че докато е била в болницата, е имало хубава медицинска сестра, която ще дойде и ще направи нощната смяна и е голям фен на сериала и нейната роля като ' Церсей.

Детето й имаше жълтеница, така че тя я кърмеше, за да я успокои на легло Били със светлини. Лена обясни как ранното кърмене изисква ръчно доене. Лена се съгласи да размени, тъй като съпругът й не беше от голяма полза. Докато сестрата галеше гърдите й, тя прошепна: Срам. Лена беше шокирана и го повтори. Сестрата не можеше да повярва, че го каза.

Нетната й стойност

Тя е твърде млада, за да има лична нетна стойност. Въпреки това, тя води луксозен начин на живот благодарение на нетната стойност на майка й е 12 милиона долара към октомври 2022 г. Тя започва кариерата си като поддържащ актьор, появявайки се във филми, включително Waterland, Century и The Remains of the Day. Тя участва в големи филми като Mrs. Dalloway, Brother Grimm, 300, Terminator: The Sarah Connor Chronicles и други. Въпреки че е участвала в различни малки и големи продукции, фентъзи сериалът на HBO „Игра на тронове“ е този, който я изстреля до популярност.

Първоначално й бяха платени 0 000 за всеки епизод от сериала. Заплащането й за всеки епизод нараства, докато сериалът става все по-известен по целия свят. Плащаха й 0 000 за всеки епизод в сезони 5 и 6. По същия начин тя получи ,1 милиона за всеки епизод от 14 събития между юли 2017 г. и май 2019 г.

Любопитни факти

  • Теди е родена на 10 юли 2015 г. Така през 2020 г. ще навърши четири години.
  • Имаше подозрения, че майка й има връзка с Джеръм Флин.

Популярни Публикации