Кой е Танер Фауст? Wiki, възраст, съпруга, височина, нетно състояние, етническа принадлежност

Професионален каскадьор, състезател и телевизионен водещ Танер Фуст попадат в тази категория. Той е добре известен в целия свят със състезанията си по дрифт, рали, атака на време, състезания на лед и рали крос, където е спечелил множество национални титли, световни рекорди и финишира на подиума. Освен това той беше съ-водещ на шофиращата телевизионна програма Top Gear в САЩ.

Бързи факти

Празнувано име: Танер Фауст
Истинско име/пълно име: Танер Фауст
Пол: Мъжки
Възраст: 49 години
Рождена дата: 13 юни 1973 г
Родно място: Лос Анджелис, Калифорния, Съединени щати
националност: американски
Височина: 5 фута 7 инча
Тегло: 155 фунта (72,5 кг)
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Обвързан
Съпруга/съпруга (име): не
Деца/деца (син и дъщеря): Една дъщеря, но не е официално призната
Запознанства/приятелка (име): Да (Кейти Осбърн)
Танер Фауст гей ли е?: не
Професия: Каскадьор на кола, водещ на телевизионно шоу, професионален шофьор на дрифт кола
Заплата: ЧЕ
Нетно състояние през 2022 г.: 2 милиона долара

Биография на Танер Фоуст

Танер Фауст е роден на На 13 юни 1973 г. Фуст е роден в Денвър, Колорадо. Той е от бял етнос и е американец. По време на престоя си в Шотландия и Обединеното кралство той натрупа опит в шофирането и ралито. Преди това е работил като треньор или механик на състезателни писти. Той е възпитан в много дисциплинирана среда, защото семейството му е от флота. Фуст има впечатляваща академична биография. Учи молекулярна биология в Университета на Колорадо и се дипломира. Започва работа като инструктор и треньор по шофиране на лед, след като завършва колеж. Той започва да участва в ралита и да се учи да шофира, когато е малък, за да преследва кариера в автомобилните състезания.

Той премина към състезания професионално през 2003 г. Той също така се премести в Калифорния, за да започне да кара каскади за холивудски филми. Той веднага става известен като един от най-търсените професионални шофьори в САЩ, благодарение на любовта си към автомобилите.Tanner Foust Wiki, височина и тегло

Танер Фауст е роден на 13 юни 1973 г., което го прави на 49 години към днешна дата, 12 юли 2022 г. Той тежи 72,5 килограма и е висок 5 фута 7 инча.

  Танер Фуст

Танер Фауст

кариера

Фуст започва кариерата си в средата на 2000 г. и оттогава той се състезава редовно в серията Formula Drift. Той спечели Formula Drift Championship през 2007 г. и отново през 2008 г. благодарение на невероятните си състезателни способности. Той влезе в историята на Формула Дрифт, като стана първият пилот, получил няколко поредни победи. Той участва в X Games и излезе с девет медала. Танер започва работа като водещ на шоуто Top Gear на History Channel през 2010 г. Той участва в Европейския шампионат по раликрос през 2010 г.

Той се състезава в Global RallyCross през 2011 г. и в крайна сметка печели състезанието същата година. Той е участвал в истински автомобилни състезания, както и е действал като каскадьор в редица филми, включително Iron Man 2, Need for Speed, The Fast and the Furious: Tokyo Drift и The Dukes of Hazzard. Той спечели изданията на Global RallyCross Championship през 2011 и 2012 г. През 2010, 2011 и 2012 г. той спечели три пъти титлата шампион на САЩ по раликрос. Освен това е счупил множество световни рекорди в състезания и е печелил медали и отличия.

Танер Фоуст Нетна стойност

Изключителният талант и постоянството на Танер му позволиха да изгради просперираща кариера в автомобилните състезания. Той е добре известен в целия свят със своя опит в автомобилните състезания, каскадьорската работа и представянето на малкия екран. Redline TV, Import Tuners на ESPN и Super Cars Exposed на SPEED Channel са само малка част от многобройните програми, които е водил. Той беше добре известен със спечелването на 2005 PGT Rally America.

Той има десет години опит и е участвал в няколко събития на професионално ниво, където е спечелил множество отличия и трофеи. Многобройни ралита, състезания на лед, изпитания на време, дрифтове, автомобилни състезания, каскадьорско шофиране и други събития попадат в тази категория. Ние изчислихме, че нетната му стойност ще бъде приблизително 2 милиона долара към октомври 2022 г. въз основа на спечелените от него шампионати до момента и парите, които е получил от телевизионните си изяви.

Танер Фуст е посветил десет безценни години от живота си на професионалните автомобилни състезания. Той също така е известен телевизионен водещ и каскадьор. Той имаше шанса да се състезава срещу национално признати спортисти като Колин Макрей, Дженсън Бътън, Род Милън и Михаел Шумахер по време на кариерата си. Той стана известен в бизнеса като съ-водещ на автомобилната телевизионна програма Top Gear.

Tanner Foust Съпруга, брак

Танер Фауст в момента се вижда с Кейти Осбърн, водеща и репортер на Fox Sports, когато става въпрос за личните му връзки. Въпреки че Танер не го потвърди, имаше слухове, че имат дъщеря. От малък Фокс се интересува силно от лични превозни средства като Porsche 912e от 1976 г., Volkswagen Passat и Ford Fiesta. На страницата си в Instagram той е публикувал снимки на своето Drift Taxi. Танер смята за голяма благословия, че само за десет години професионално състезание той е имал шанса да се състезава срещу много от най-добрите автомобилни състезатели в света. Тези личности включват Михаел Шумахер, Дженсън Бътън, Себастиан Фетел, Род Милън, Колин Макрей и Род Милън.

Популярни Публикации