Кой е Тамлин Томита? Всичко, което трябва да знаете за нея

Тамлин Томита е фантастична актриса, която се е появявала във филми и телевизионни предавания като The Karate Kid Part II и The Good Doctor.

Бързи факти

Пълно име Тамлин Томита
Първо име Тамлин
Фамилия Томита
Професия актриса
Националност американо-японски
Град на раждане Окинава
Държава на раждане Япония
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп Водолей
Семейно положение Запознанства
нетна стойност 3000000
нетна стойност 3 милиона долара
Дата на раждане 27 януари 1966 г

Независимо дали сте женени или не

Не е омъжена, но има връзка с някого. Приятелят й, Грег Уатанабе, излизаше с нея, но не беше писано да бъде. Тя продължи живота си и сега излиза с красив мъж.

 Тамлин Томита

Тамлин ТомитаЕто снимка, която тя публикува в профила си в Instagram през февруари 2018 г., запечатвайки романтичен момент с камерата. Все още не е ясно дали мъжът е неин съпруг или просто се срещат.

Моменти с партньора

Тя публикува тази снимка на себе си и приятеля си в профила си в Instagram. На тази тя държи книга, а партньорът й си е направил селфито. Тя е обяснила в надписа си за предпочитанията на нея и нейната любов и те имат сходни вкусове в книгите и музиката.

Относно бившия й приятел Грег Уатанабе

Бившият й приятел е фантастичен актьор, който се е появявал в множество филми и телевизионни предавания. Той се появява във филма „Само смелите“. Изпълнението му в Watch Over Me също беше изключително. Той също се появява в Life Tastes Good, който излиза през 1999 г.

Разкриване на любовната история на родителите

Майка й е родена в Манила, обяснява тя. Дядо й пристигнал във Филипините и бил арестуван. Беше отворил бръснарница и същевременно се беше влюбил. Той е баща на четири дъщери. Маларията е причината за смъртта на нейния дядо. Родителите й също имат прекрасна любовна история.

Майка й била на представление в клуб, когато баща й я видял и се влюбил в нея. За баща й това беше любов от пръв поглед и той знаеше, че тя е тази, за която ще се ожени. Родителите й я преместиха в Лос Анджелис, когато беше дете.

Нетна стойност

Тамлин Томита има зашеметяваща нетна стойност от 3 милиона долара към 2021 г . Това се равнява на 2,4 милиона паунда. Нейният основен източник на доходи идва от телевизионните предавания и филми, в които се появява. Тя участва в успешния филм The Karate Kid Part II, който събра 115,1 милиона долара в боксофиса.

IMDb даде на филма шест звезди, а Rotten Tomatoes му даде 42 процента. Изпълнението й в The Day After Tomorrow също беше изключително. Филмът имаше бюджет от 175 милиона долара и събра колосалните 552,6 милиона долара в боксофиса.

начин на живот

Обича да пътува с партньора си. Тя публикува тази снимка в профила си в Instagram и е от едно от нейните турнета. Тя помоли последователите си да отгатнат къде се намира.

Любопитни факти

  • Тя е родена през 1966 г., което я прави на 54 години през 2019 г. Рожденият й ден е на 27 януари.

Популярни Публикации