Кой е Тайлин Голдън? Всичко, което трябва да знаете за него

Тайлин Голдън е най-известен като син на YoungBoy Never Broke Again, рапър, певец и автор на песни. Той е известен и в социалните медии.

Бързи факти

Пълно име Тайлин Голдън
Първо име Тайлин
Фамилия Голдън
Дата на раждане 19 март 2017 г
Възраст 4 години
Професия Детето на знаменитостта
Националност американски
Град на раждане Луизиана
Държава на раждане Съединени щати
Бащино име YoungBoy Never Break Again
Баща професия рапър, певец и автор на песни
Име на майката Нашите
Полова идентичност Мъжки
Хороскоп Риби
братя и сестри Кайдън Голдън, Камрон Голдън, Камири Голдън и Кейси Александър Голдън
Височина 3 ft1 инча
Нетна стойност 6 милиона долара

Относно родителските въпроси

Ния и YoungBoy Never Broke Again са негови родители. Не се споменава как двойката се е запознала. Те не са имали сериозна, обвързана връзка. Срещата им за една нощ доведе до раждането на детето им. Родителите му поддържат връзка само за негова полза.

Преди раждането е направен ДНК тест.

Ния забременя след връзка за една нощ. И когато тя каза на NBA YoungBoy за бременността си, той не мислеше, че е негово биологично дете. В резултат на това той настоя за ДНК тест от Ния, майката на бебето. След ДНК теста се установи, че той е негов син и тя не лъже.След известно време той обясни защо е провел теста и защо не вярва на фактите. Той каза, че майката на бебето му е спала с брат му и му е изневерявала. Имаше съмнения относно връзката си с Ния и беше предприел тази стъпка, за да разсее тези съмнения. В момента обожава детето си.

Относно бащата

Бащата на YoungBoy Never Broke Again, Kentrell DeSean Gaulden, е роден на 20 октомври 1999 г. в Батън Руж, Луизиана, САЩ. Той стана популярен с издаването на песента си „Outside Today“, която беше публикувана на 6 януари 2018 г. Към днешна дата той има 8,69 милиона последователи в своя акаунт в YouTube. Името на майка му е Шерхонда Голдън, а името на баща му не е включено в нито една от неговите wiki страници.

  Тайлин Голдън

Taylin Gaulden (Източник: Google)

Сега баща му излежава 55-годишна присъда. Отгледан е от своите баба и дядо по майчина линия. Той има пет деца от пет отделни връзки. Не е женен, но излиза с жена. Романтичният му живот е много сложен. Той вече се е срещал с много прекрасни жени. Списъкът с приятелките му е обширен. Той не е в обвързана връзка с нито една от дамите, с които излиза.

Станал е тежък автомобилен сблъсък.

На 26 юни 2018 г. той претърпя тежка автомобилна катастрофа. Той и майка му Ния бяха тежко ранени при автомобилната катастрофа. Те са хоспитализирани и се борят за живота си. Те са невредими при инцидента. След инцидента той публикува видео от болничната си стая на фен страницата си в Instagram. Здравето им се подобри с течение на времето и в крайна сметка бяха изписани от болницата. Сега той е здрав и доволен от живота си.

  Тайлин Голдън

Taylin Gaulden (Източник: Google)

Прекрасно време с братя и сестри

От страна на баща си той има четири полубратя и сестри: трима братя и сестра. Kayden Gaulden, Kamron Gaulden, Kamiri Gaulden и Kacey Alexander Gaulden са техните имена. Младежите имат много възможности да взаимодействат помежду си. Често се виждат с баща си. Баща му сподели множество техни снимки в Instagram.

Нетна стойност

Той е известно дете. Към октомври 2022 г. баща му е на стойност 6 милиона долара долара. Той е един от най-известните артисти в YouTube. Той прави тази сума пари чрез музикални турнета, продажби на записи и канала си в YouTube. До момента има издадени два студийни албума. Той води луксозен начин на живот с майка си. Той може да посещава една от по-скъпите предучилищни заведения в града.

Възраст

Той беше роден на 19 март 2017 г , в Луизиана, САЩ. От 2020 г. той ще бъде на три години. През март тази година той ще навърши четири години. Той е американски гражданин. Tay Tay е прякорът му.

Популярни Публикации