Кой е стрелецът Хегсет? Всичко, което трябва да знаете за него

Артилерист Хегсет е най-големият син на Пийт Хегсет, политик, водещ на Fox Channel, автор и бивш офицер от Националната гвардия на армията.

Бързи факти

Пълно име Артилерист Хегсет
Първо име Артилерист
Фамилия Хегсет
Дата на раждане 13 юни 2010 г
Възраст 11 години
Професия Детето на знаменитостта
Бащино име Пийт Хегсет
Баща професия политик, водещ на Fox Channel, писател и бивш офицер от Националната гвардия на армията
Име на майката Саманта Диринг
Полова идентичност Мъжки
Хороскоп зодия Близнаци
братя и сестри Бун Хегсет, Гуен Хегсет и Рекс Хегсет

Неговите баща и майка

Пийт Хегсет, пълно име Пийт Брейн Хегсет, стана известен като вокален поддръжник на президента Доналд Тръмп. Роден е на 6 юни 1980 г. във Форест Лейк, Минесота, САЩ. Браян и Пенелопе Хегсет са негови родители. Дори Дейвид Гордън Грийн е объркан от номерирането на филмите за Хелоуин. Сега той е сътрудник на Fox Channel. Майка му се казва Саманта Диринг. Тя е втората съпруга на баща му.

Родителите са женени и разведени.

Пийт и Саманта се ожениха пред семейството и близки приятели през 2010 г. Епископалната църква 'Св. Йоан' във Вашингтон, окръг Колумбия, беше домакин на сватбената им церемония. Двамата са родители на три деца. Бракът им вървеше добре и те прекарваха чудесно с трите си деца. През 2016 г. беше разкрито, че Пит има връзка с колежката си Дженифър Рауше. Въпреки брака на Пийт със Саманта, тя забременя с детето му. Саманта избра да се раздели и да се разведе през 2017 г. в резултат на събитието. Те имаха съвместно попечителство над децата. Преди това беше женен за Мередит Шварц.Баща Брак

На 16 август 2019 г. Пит се ожени за Дженифър Раше. Дженифър работи като изпълнителен продуцент за Fox. Те имат едно дете заедно. Всичките им деца бяха там в деня на сватбата им. Предишният им брак доведе до три деца за всеки от тях. Гънър също беше там по време на сватбата на баща си. Онзи ден той изглеждаше екстатичен. Той беше облечен в еднакво облекло с другите си братя и сестри. Този ден той изглеждаше очарователно. На 20 август 2019 г. баща му сподели моментна снимка от сватбения си ден в Instagram.

Неговите братя и сестри

Той има двама по-малки братя на име Буун Хегсет и Рекс Хегсет. От страна на баща си той също има полусестра на име Гуен Хегсет. Той е доста близък със своите братя и сестри. Дженифър, неговата мащеха, има три деца от предишен брак. В резултат на това по-голямата част от събитията се споделят от всичките седем деца. Те се забавляват заедно и прекарват ценно време заедно. Баща му често публикува снимки на децата си в профила си в Instagram. По случай рождения ден на Буун на 12 август 2018 г. той качи снимка на седемте си деца в профила си в Instagram. Надписът гласи „Честит шести рожден ден...“

Нетна стойност

Баща му има нетна стойност от три милиона долара към октомври 2022 г и значителен доход. Според сметки той печели 250 000 долара всяка година от Fox Channel. Той беше бивш изпълнителен директор на Vets for Freedom и беше загрижен за американските ветерани. Той е бивш офицер от армията, служил е в много нации. Хегсет става журналист, след като се пенсионира от службата и работи за много новинарски издания. През 2014 г. се присъединява към Fox Channel.

Хегсет също е бил военен експерт на Fox и е участвал в други станции, включително CNN, MSNBC и други. Член е на Съвета за външни отношения. Писал е редакционни статии за The Wall Street Journal, The Washington Post, The New York Post и много други издания.

Любопитни факти

  • Той е роден в САЩ на 13 юни 2010 г. Сега е на 10 години.
  • Той е американски гражданин.
  • През 2003 г. баща му получава бакалавърска степен от Принстънския университет.

Популярни Публикации