Кой е Стив Маккуин? Wiki, биография, нетна стойност, етнос, съпруга

американски актьор Стив Маккуин беше много харесван през 60-те и 70-те години на миналия век и няколко от филмите му имаха комерсиален успех. През 1967 г. получава номинация за Оскар за филма си The Sand Pebbles. Филмите му бяха известни по целия свят. По целия свят филми като Towering Inferno, Getaway и Cincinnati Kid бяха успешни. През 1974 г. Стив Маккуин достига статута на най-добре платения актьор в света. Поради огромната си слава и търсене, той успя да изисква и определя своята роля и компенсация.

Бързи факти

Празнувано име: Стив Маккуин
Истинско име/пълно име: Терънс Стивън Маккуин
Пол: Мъжки
Възраст към момента на смъртта: 50 години
Рождена дата: 24 март 1930 г
Дата на смъртта: 7 ноември 1980 г
Родно място: Бийч Гроув, Индиана, Съединени щати
националност: американски
Височина: 1,77 м
Тегло: 77 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): Барбара Минти (м. 1980–1980), Али Макгроу (м. 1973–1978), Нийл Адамс (м. 1956–1972)
деца: Да (Чад Маккуин, Тери Маккуин)
Запознанства/приятелка
(Име):
N/A
Професия: актьор
Нетно състояние през 2022 г.: 30 милиона долара

Биография на Стив Маккуин

На 24 март 1930 г. Джулия Ан ражда Стив Маккуин в болница „Свети Франсис“ в Бийч Гроув, Индиана. Уилям Терънс Маккуин, неговият баща, беше пилот на летящ цирк Barnstorming. Израстването на Стив Маккуин беше предизвикателство, защото баща му изостави майка му шест месеца след първата им среща. Тя не успя да транспортира детето сама, затова остави Стив Маккуин в Слейтър при родителите си, които го отгледаха като католици. Стив Маккуин се върна у дома с майка си, когато беше на осем години; тогава тя живееше в Индианаполис с втория му баща. Неговият втори баща го малтретирал и многократно го биел. За да се присъедини към улична банда, живееща в проституция, Стив Маккуин напуска дома си.

Родителите му го изпращат в California Junior Boys Republic, защото вярват, че е непоправим. Ето, че животът му започна да се променя. Той спря да върши престъпления и порасна и стана отговорен. На 16-годишна възраст той напуска училище, за да работи странно като работник, дървосекач и карнавален лаещ.Възраст, височина и тегло на Стив Маккуин

Стив Маккуин е роден на 24 март 1930 г. и си отива на 50-годишна възраст. Висок е 1,77 метра и тежи 77 килограма.

  Стив Маккуин

Стив Маккуин

кариера

Когато се записва в морската пехота на САЩ през 1947 г., Стив Маккуин официално започва кариерата си. Но след многобройни нарушения, включително вземане на неодобрен отпуск и бунтовнически действия, той подобри дисциплината си и дори продължи да спасява живота на своите колеги морски пехотинци по време на учение в Арктика. Той получи награда, преди да бъде освободен с чест от армията. Първата му значима актьорска работа е в телевизионния сериал Tales of Wells Fargo, който му помага да спечели известност. Положителните похвали бяха дадени на представянето му във филма никога толкова малко. Неговият измислен Бил Ранга придоби известност с боравенето с пистолет и шофирането на бързо превозно средство.

Актьорската му кариера е подпомогната от хитовия филм от 1960 г. „Великолепната седморка“. Играта му в Great Escape го направи звезда. Той получава номинация за Академия през 1967 г. за работата си като моряк в машинното отделение във филма The Sand Pebbles. Най-известният му филм е издаден през 1968 г. Той е от филма Bullitt, където неговото преследване с превозни средства се смята за едно от най-добрите в историята на киното. Той се издига до позицията на най-добре платения актьор в света с филмите Getaway (1972) и Papillion (1973).

Стив Маккуин Нетна стойност

Нетното състояние на Стив Маккуин се очаква да бъде 30 милиона долара към юли 2022 г. Неговите многобройни филмови роли, много от които бяха касови успехи, допринесоха най-вече за приходите му. Приходите му се увеличават от телевизионните му изяви. Той беше толкова харесван през 1974 г., че се издигна до позицията на най-добре платения актьор в света и поиска изключително високо заплащане за ролите си.

Стив Маккуин имаше проблемно възпитание. В ранна възраст той се превръща в непълнолетен нарушител, но след като е приет в поправителен дом, преживява значителна промяна в отношението си. Впоследствие започва успешна кариера, първо като морски пехотинец, а след това и като актьор.

Популярни Публикации