Кой е Стърлинг Шарп? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, съпруга, кариера

Стърлинг Шарп е бивш уайд приемник с Green Bay Packers от Националната футболна лига. Кариерата на Стърлинг Шарп също приключи, след като той беше наранен. След края на футболната си кариера Стърлинг Шарп работи като анализатор за NFL Network.

Бързи факти

Пълно име: Стърлинг Шарп
Дата на раждане: 06 април 1965 г
Възраст: 57 години
Пол: Мъжки
Професия: анализатор
Държава: елен
Височина: 42 фута 7 инча (12,98 м)
Семейно положение: единичен
Цвят на очите черен
Родно място Чикаго, Илинойс
Националност американски
Етническа принадлежност афроамериканец
Религия християнството
образование Университет на Южна Каролина
баща Пийт Шарп
Майка Мери Алис Диксън
Братя и сестри Либи Шарп, Шанън Шарп
деца Съмър Шарп

Стърлинг Шарп Wiki

Стърлинг Шарп е роден на 6 април 1965 г. в Чикаго, Илинойс, САЩ. Пийт Шарп и Мери Алис Диксън са негови родители, когато се ражда. Неговите братя и сестри Либи Шарп и Шанън Шарп го отглеждат в Гленвил, Джорджия. Поради бурния брак на родителите си, братята и сестрите Шарп бяха отгледани от баба си Мери Шарп.

По същия начин той сега е на 57 години. Родителите на Стърлинг се разделиха, когато той беше на 3,5 години и той имаше трудно детство. Финансовото им състояние се е влошило до такава степен, че братята Шарп трябва да работят във ферми, за да задоволят основните си нужди. Братята Шарп са знаели какво искат да правят с живота си като деца.Височина и тегло на Стерлинг Шарп

Стърлинг Шарп е висок 5 фута 11 инча и тежи приблизително 94 кг. Стърлинг има глава без коса и тъмни очи.

 Стърлинг Шарп

Стърлинг Шарп

кариера

Грийн Бей Пакърс избра Стърлинг седми като цяло в първия кръг. Той направи силно първо впечатление на отбора. В дебютния си сезон Стърлинг започна всичките 16 мача и хвана 55 подавания. Той беше първият Пакър след Дон Хътсън през 1945 г., който оглави лигата с 90 приема през втория си сезон. Той също така счупи рекордите на Хътсън за приемане и получаване на ярдове за един сезон.

Стърлинг Шарп Съпруга, брак, деца

Стърлинг все още не се е оженил, въпреки че е баща на момиче на име Зомер. Зомер е родена през месец ноември 1993 г. Завършила е бакалавърска степен по журналистика и масова комуникация. Далеч от пресата, Стърлинг живее доста уединено. Няма информация за майката на Зомер или някоя от предишните му връзки.

Нетната стойност на Стърлинг Шарп

Стърлинг натрупа богатството си чрез кариерата си в NFL, както и чрез различни бизнес начинания. Той притежава и управлява Pro Bowl Motors, автокъща. Стърлинг има богат начин на живот. Няма начин да знаем колко пари струва той общо.

Популярни Публикации