Кой е Шон Помренке? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, приятелка, кариера

Шон Помренке , известен също като Mr Gold, е основателят на известната Christine Rose, висококачествена драга, която управлява флота. Той също е добре известен с работата си в риалити шоута като Bearing Gold и Gold Divers.

Бързи факти

Празнувано име: Шон Помренке
Истинско име/пълно име: Шон Помренке
Пол: Мъжки
Възраст: 47 години
Рождена дата: 27 март 1975 г
Родно място: Ноум, Аляска, Съединени американски щати
националност: американски
Височина: 1,7м
Тегло: 73 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Разведена
Съпруга/съпруга (име): N/A
Деца/деца (син и дъщеря): Да (3) Дилън помренке, Емили помренке, Люк помренке
Запознанства/приятелка (име): N/A
Е Шон П преномерирам гей?: не
Професия: Златотърсач
Заплата: 250 хиляди долара
Нетно състояние през 2022 г.: 4 милиона долара
Последна актуализация: юни 2022 г

Биография на Шон Помренке

Шон Помренке е роден на 26 март 1975 г. в Аляска, Съединени американски щати. Той е син на бившия златотърсач Стив Помренке и Катрин Грей, неговата майка. Той има двама братя и сестри, Ерик Помренке (роден в Минесота, САЩ) и Ники Помренке (роден в Ноум, Аляска).

Той посещава гимназия Beltz в Ном, където живее, за да получи образование. Работата на баща му постепенно го вдъхновява и той започва да работи с него, когато е на четиринадесет.Научи занаята от баща си и даде всичко от себе си. Баща му е бил голям поддръжник на сина си през цялата му кариера, което го прави лесно за него. Г-н Стив се сблъсква с многобройни трудности, докато се опитва да изкарва прехраната си чрез копаене на злато. В сравнение с това, което направи, за да постигне успех в областта на златотърсача, баща му запази нещата прости.

Шон Помренке Възраст, височина, тегло

Шон Помренке е роден на 27 март 1975 г. и към 2022 г. е на 47 години. Висок е 1,7 м и тежи 73 кг.

  Шон Помренке

Шон Помренке

кариера

Шон Помренке започва да копае злато на четиринадесет години. Той не беше сам в търсенето на злато; той го правеше с баща си, Стив, и двамата се смятаха за най-добрия златодобив в района, където той го правеше, Акаса.

Всеки ги е виждал да копаят злато на Кристин Роуз, която е създадена от баща и син. И двамата смятат, че са много добри в работата си и се стремят да дават всичко от себе си.

Постижения и награди на Шон Помренке

Шон Помренке е постигнал много в живота си. Неговата публика се наслаждава на неговите шоута, като носене на злато и златни гмуркачи. Хората са възхитени и очаровани от изпълненията му. Той наистина оценява колко много публиката му обича работата му и смята тази любов за своя награда.

Нетната стойност на Шон Помренке през 2022 г

Към юни 2022 г. тази огромна риалити звезда, която печели злато, се оценява на общо нетно състояние от 4 милиона долара, а също така получава месечна заплата от 250 хиляди долара от Discovery за риалити шоуто Bearing Gold. Той също е собственик на две големи корпорации, Кристин Роуз и Шамрок. Заедно с това той изтегли много унции злато на стойност 1 милион долара.

Шон Помренке работи изключително усилено, за да направи живота си достоен за баща си, Стив Помренке. Публиката му се радваше на риалити предавания като Bearing Gold и Gold Divers.

Хората гледат подобни предавания, откакто баща му копае злато, и очакват Шон да оправдае шума. Той се справя изключително добре в работата и отдава всичко от себе си на професията си.

Има какво да се научи от живота му. Хората се възхищават на решимостта му да успее в кариерата си. Той работи изключително много, за да накара семейството си да се гордее. Въпреки присъствието на баща си в професията, той все още се опитваше да се представи и да добави стойност към фамилното си име сам.

Приятелка на Шон Помренке, запознанства

Шон Помренке се жени два пъти, първия път за Жанет Помренке, с която споделя дом в Ноум, Аляска. Той и първата му съпруга имат две деца, Дилън и Емили Помренке. Те се разведоха няколко години по-късно, когато нещата между тях не вървяха добре и тогава тя беше известна като Жанет Коелш. Той се жени повторно за Джени Шийлдс. Те се появиха като годеници една на друга в шоуто Bearing Sea Gold в сезон 1, епизод 2, Една лоша сделка. Те се ожениха след известно време. Заедно имаха син на име Люк Помренке. Всичко вървеше добре, докато не се разделиха и след няколко години се разведоха. Той не е разкрил много за личния си живот в медиите, така че няма информация за техните братя и сестри.

Популярни Публикации