Кой е Шон Крахан? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, съпруга, брак

Майкъл Шон Крахан е известен музикант от Де Мойн, Айова, Съединени американски щати. Той е перкусионист на хеви метъл групата Slipknot, на която е и съосновател.

Клоунът най-вече познаваше сценичната си персона, докато се представяше като №6. Освен актьорството, той отговаря за други проекти на групата, като медийната продукция. Освен музика е режисьор на филм.

Бързи факти

Празнувано име: Шон Крахан
Истинско име/пълно име: Майкъл Шон Крахан
Пол: Мъжки
Възраст: 52 години
Рождена дата: 24 септември 1969 г
Родно място: Де Мойн, Айова
националност: американски
Височина: 1,78 м
Тегло: 82 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): Шантел Крахан (м. 1992 г.)
Деца/деца (син и дъщеря): Да (Габриел Крахан, Саймън Крахан, Александрия Крахан, Гейдж Крахан)
Запознанства/приятелка (име): N/A
Шон Крахан гей ли е?: не
Професия: Музикант, автор на песни, звукозаписен продуцент, видеорежисьор
Заплата: N/A
Нетно състояние през 2022 г.: 12 милиона долара

Биография на Шон Крахан

Майкъл Шон Крахан е роден на 24 септември 1969 г. в Де Мойн, Айова, САЩ. Michael J. Crahan и Mary V. Crahan са негови родители, които са от ирландски произход. Той няма братя и сестри.Той твърди, че е имал щастливо детство, защото родителите му са го насърчавали в начинанията му. Ходи в частни училища и получава диплома по творческо писане. Там започва да се интересува от музика и създава първата си група Modifidius. Той създава тази група с Джоуи Джордисън, бивш член на Slipknot.

Междувременно той беше член на няколко групи, включително One Cup of Fat, Heads on the Wall и други. В крайна сметка той създава група, наречена Pale Ones, която еволюира в добре познатия Slipknot.

Шон Крахан Възраст, височина, тегло

Шон Крахан е роден на 24 септември 1969 г. и към 2022 г. е на 52 години. Висок е 1,78 м и тежи 82 кг.

  Шон Крахан

Шон Крахан

кариера

През 1995 г. той и колегата му музикант Пол Грей създават групата Pale Ones. Те добавят нови членове към групата през следващата година и в крайна сметка издават песен, наречена Slipknot през 1996 г. Един от членовете на групата, Джоуи Джордисън, предлага промяна на името на групата на Slipknot, така че те го правят и издават първия си албум под това име .

Те успяват да осигурят добра сделка няколко години по-късно и издават първия си официален албум през 1999 г. Те започват турне през следващата година. Той също така участва в редица други проекти извън групата.

Dirty Little Rabbits, наред с други, ме изненадаха. Неговата маска беше важна част от представянето и личността му. Това става неразделна част от работата му, отличавайки него и групата му от тълпата и им помага да развият собствената си идентичност като група.

Като човек, който се възхищава на видеооператорите, той направи своя режисьорски дебют през 2016 г. Той режисира Officer Downe, който е базиран на графичен роман, написан от Джо Каси и Крис Бърнам. Режисирал е и няколко музикални клипа. Освен това той основава суетен лейбъл в рамките на Sanctuary Records, наречен Big Orange Clown Records.

Постижения и награди на Шон Крахан

Той прекара по-голямата част от времето си в групата. В резултат на това по-голямата част от наградите му идват от групата му. Най-важната награда, която той и групата му получиха, беше, когато спечелиха желаните награди Грами през 2006 г. за най-добро метъл изпълнение за песента им Before I Forget.

Освен това те получиха множество номинации за Грами през годините, което е значително постижение. We Are Not Kind спечели няколко награди през 2020 г., включително за най-добър албум в Heavy Music Awards и най-добър чуждестранен хард рок или метъл албум в Hungarian Music Awards.

Нетната стойност и заплатата на Шон Крахан през 2022 г

Той несъмнено е работил усилено през цялата си знаменита и разнообразна кариера и в резултат на това е натрупал значителна нетна стойност. Общата му нетна стойност към днешна дата се оценява на около 12 милиона долара към юни 2022 г.

В тази статия разгледахме живота и работата на Майкъл Шон Крахан. Видяхме как той използва уменията и личността си, за да превърне малка група в група, носителка на награда Грами. Видяхме, че той е много талантлива личност, която е работила в киното в допълнение към музиката.

Шон Крахан Съпруга, брак

Той се жени за съпругата си Шантел Крахан през 1992 г. Александрия, Гейдж, Габриел и Саймън са четирите деца на двойката. Майкъл обяви през 2019 г., че най-малката му дъщеря Габриел е починала от свръхдоза наркотици на 22-годишна възраст. Майкъл се радва на фотография и видеозаснемане в допълнение към музиката. Сега живее в Айова, Съединени американски щати.

Популярни Публикации