Кой е Шон Елингтън? Wiki, възраст, нетно състояние, етническа принадлежност, съпруга, височина

Шон Елингтън е известна американска телевизионна личност, участвала в няколко риалити предавания. Освен това той е известен състезател. Той е на 44 години и е известен още като Убийството Нова.

Той стана известен, след като се появи в Street Outlaws на Discovery Channel. След преглед на житейските му постижения можем уверено да кажем, че той е изключително трудолюбив човек, който служи като вдъхновение за всички.

Бързи факти

Празнувано име: Убийство Нова
Истинско име/пълно име: Шон Елингтън
Пол: Мъжки
Възраст: 44 години
Рождена дата: 15 ноември 1977 г
Родно място: Мърсед, Калифорния, Съединени американски щати
националност: американски
Височина: 5 фута 8 инча
Тегло: 80 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): Ерин Елингтън
Деца/деца (син и дъщеря): Да (Ейдън Елингтън)
Запознанства/приятелка (име): Ерин Елингтън
Е Шон Елингтън гей?: не
Професия: Телевизионна риалити звезда и състезател
Заплата: N/A
Нетно състояние през 2022 г.: 1 милион долара

Биография на Шон Елингтън

Шон Елингтън е роден на 15 ноември 1977 г. в предградията на Мърсед, Калифорния, Съединените американски щати. Той беше отгледан от родители, които бяха изключително любящи и подкрепящи. Ричард беше името на баща му и той управляваше автосервиз. Шон беше само на пет години, когато семейството му се премести в Сейр, Оклахома.Шон имаше детско очарование по колите и знаеше много за тях. Той помогна на баща си да почисти магазина. Той обожаваше баща си и двамата споделяха специална връзка. Той отговаряше за измитането на целия магазин, както се казва в интервютата му, и той много се гордее с баща си.

Той обичаше да работи с баща си и двамата работеха и експериментираха с коли, модифицирайки ги, за да изглеждат красиви. Няма много информация за майка му или братя и сестри, ако е имал такива. Разбира се, той имаше прекрасно детство, защото родителите му бяха изключително подкрепящи. Той обожаваше колите като дете и беше очарован от тяхната наука.

Шон Елингтън Възраст, височина, тегло

Шон Елингтън е роден на 15 ноември 1977 г. и е на 44 години към 2022 г. Той е висок 5 фута 8 инча и тежи 80 кг.

  Шон Елингтън

Шон Елингтън

кариера

Шон започва работа в много ранна възраст. Започва да работи с баща си, мете и чисти магазина и модифицира коли. Скоро той купува кола Chevy Nova и я модифицира, за да създаде нов модел.

Започва да се появява в телевизионни риалити шоута. Той стана известен с телевизионното си шоу Street Outlaws, което дебютира по Discovery Channel през 2013 г. Преди това включваше състезатели, състезаващи се един срещу друг в първите си коли. В момента сериалът тече 13-ти сезон и е един от най-популярните в телевизионния ефир. Шон спечели много слава и признание в резултат на това шоу. През 2017 г. той издаде най-новия си филм за убийство нова.

Постижения и награди на Шон Елингтън

Към момента той не е получавал никакви награди, но спечели много слава и признание с риалити шоуто Street Outlaws, което се излъчваше по Discovery Channel. Той беше най-бързият състезател в шоуто.

Нетната стойност на Шон Елингтън

Нетното му състояние към октомври 2022 г. ще бъде около 1 милион долара , които е спечелил чрез риалити шоута и модификации на автомобили. Той получава заплата, която е сравнима с нетната му стойност.

Бихме искали да завършим, като кажем, че Шон Елингтън е съкровище и източник на вдъхновение. Той е изключително близък със семейството си и цени прекарването на времето с тях повече от всичко друго. Има близки отношения както с баща си, така и със собственото си дете. В няколко интервюта той е видян да говори за сина си Ейдън и любовта на баща си към колите. Той е човек, който дава приоритет на семейството си преди всичко.

Съпруга на Шон Елингтън, брак

Шон е женен за Ерин, негова дългогодишна приятелка. Двойката изглежда очарователно заедно и са заедно от дълго време. През зимата на 2005 г. те се женят. Те също са били благословени с дете. Ейдън е името на сина им. На 8 февруари 2006 г. е роден.

Ейдън, подобно на баща си, е автомобилен ентусиаст. Шон е заявявал в няколко интервюта, че времето, което прекарва със сина си, е изключително ценно и се смята за щастливец, че има такова семейство. Той също така заяви, че семейството му е най-важният източник на сила. Нищо не му носи повече радост от семейството му. Съпругата му се вижда в Instagram да публикува снимки на семейството по специални поводи.

Популярни Публикации