Кой е Шон Бигърстаф? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, приятелка, кариера

Шон Бигърстаф е актьор от Шотландия. Той е известен с ролята си на Оливър Ууд в поредицата за Хари Потър. Работил е в практически всеки аспект на медиите, включително радио, телевизия, театър и кино. Във всяка от тези области Biggerstaff има обширни познания. От 1990 г. работи в развлекателната индустрия.

Шон започва да играе, когато е на пет години и прави своя филмов дебют в телевизионната драма от 1996 г. The Crow Road. През кариерата си той преживява много възходи и падения. Някои от филмите, в които се появява, никога не са излизали, а други са го изоставили.

Бързи факти

Пълно име Шон Бигърстаф
Професия актьор
Популярни за Ролята му в поредицата за Хари Потър
Възраст (Както през 2022 г.) 39 години
Дата на раждане 15 март 1983 г
зодия Риби
Родно място Глазгоу, Шотландия, Обединеното кралство
Училище/Университет Основно училище Parkview, Младежки театър Maryhill
Височина 5 фута, 9 инча
Цвят на очите кафяво
Приблизителна нетна стойност (през 2022 г.) Прибл. -5 милиона
баща Пат Махоумс
Майка Ранди Мартин

Уики на Шон Бигърстаф

Шон Бигърстаф е роден в Глазгоу, Шотландия, на 15 март 1983 г. Той е висок 5 фута и 9 инча и е на 38 години. С доста открито отношение той веднъж беше разказал как се чувства относно някои въпроси, с които трябваше да се изправи. Малко е досадно, когато хората питат как върви новият филм за Хари Потър, когато не съм работил по него от две години.Като цяло нямам проблем с него. Повечето актьори никога нямат възможността да бъдат част от нещо толкова велико в кариерата си, затова смятам, че би било глупаво от моя страна да възразявам да бъда свързан с него. Хари Потър е фантастична поредица. Тук не просто се опитвам да бъда дипломатичен. Напомням си какво уникално събитие се случваше често. Biggerstaff, Шон

 Шон Бигърстаф

Шон Бигърстаф

Приятелка на Шон Бигърстаф, срещи

Гая Вайс беше във връзка с Шон Бигърстаф. Те се разделиха, тъй като връзката им не се получи нито за един от тях. Gais Weiss, френски модел, в момента не е ерген.

Що се отнася до Шон Бигърстаф, той е женен за Рейчъл Къртис от 2010 г. Рейчъл Къртис е британски модел и актриса.

кариера

Когато Шон Бигърстаф е на седем години, той се записва в местен театрален клас. Първата професионална актьорска роля на Бигърстаф е като син на Макдъф в продукцията на Майкъл Бойд на Макбет в театъра Трон в Глазгоу, когато е на единадесет години. Biggerstaff има първата си важна телевизионна работа, когато е на 13 години, изобразявайки младия Дарън в продукцията на BBC на The Crow Road.

Той беше избран за ролята на Том, нахален ученик, в новия филм на Алън Рикман, The Winter Guest, когато беше на 14 години. След това Рикман стана негов ментор, докато Рикман почина.

На 18 ноември 2007 г. Бигърстаф е номиниран за най-добър телевизионен актьор от Британската академия за филмово и телевизионно изкуство в Шотландия (BAFTA Шотландия) за превъплъщението си на Джеръми Улфенден в телевизионния филм на BBC4 Consenting Adults, който той печели. Biggerstaff последно беше видян като Майки във филма от 2018 г. Super November.

Нетната стойност на Шон Бигърстаф

Към октомври 2022 г. стойността на Шон Бигърстаф се оценява на 2 милиона долара. Той получи това ниво на пари, докато работи в актьорската индустрия повече от две десетилетия.

Любопитни факти

  • От 1990 г. Шон работи в актьорската и развлекателната индустрия.
  • Работил е и в радиото, театъра и медиите.

Популярни Публикации