Кой е Скай Кац? Wiki, възраст, гадже, височина, нетно състояние, кариера

Скайлър или Скай Кац е американска рапърка, актриса и музикант. Sky е най-известна с рап изпълненията си в America's Got Talent. През 2017 г. тя участва като Тес в шоуто на Дисни Домът на гарвана. Преди Sky е качвал оригинални песни и дори цели албуми в YouTube. Нейният дебютен сингъл, Haters, беше пуснат на платформата през 2016 г., последван от албум през 2017 г.

Шестнадесетгодишното момиче беше гост-изпълнител на събития като Зимните филмови награди, Лятото в града, Модното шоу на новобранеца в САЩ и Хари. Sky има над милион последователи в Instagram. Тя използва акаунта, за да информира хората за нейния живот и професия.

Бързи факти

Пълно име Скайлър Кац
Професия Рапър, певица, актриса
Популярни за Роля в Домът на гарвана
Възраст (Както през 2022 г.) 17 годишен
Дата на раждане 12 декември 2004 г
зодия Стрелец
Родно място Мелвил, Ню Йорк
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Височина 4 фута, 11 инча
Цвят на очите Тъмно кафяво
Тегло Прибл. 48 кг
Измерване на тялото 30-23-31
Приблизителна нетна стойност (през 2022 г.) Прибл. 2 милиона долара
баща Майк Кац
Майка Фран Кац
Братя и сестри Хейли, Дилън, Мадисън

Sky Katz Wiki

Скай Кац е родена на 12 декември 2004 г. Тя е родом от Мелвил, Ню Йорк. Докато майка й Фран отговаря за домакинските задължения, баща й Майк е лекар. Скайлър има две по-големи сестри, Мадисън и Хейли, както и по-малък брат, Дилън.Sky рапира от малка. Започва да пее на крехката петгодишна възраст. Sky обича баскетбола и готварството. В гимназията шестнадесетгодишният беше член на три пътуващи групи. Сега Sky е заета с домашното си обучение.

Кац стои на височина четири фута и единадесет инча. Тялото й е стройно с размери 30-23-31. Скай има кафява коса и зелени очи. Тя тежи около четиридесет и осем кг.

  Скай Кац

Скай Кац

кариера

Скай е най-известна с ролята си през 2017 г. в ситкома на Дисни „Домът на гарвана“. Тя изобрази Тес в шоуто. Raven’s Home е спин-оф на популярния сериал That’s So Raven Disney. Скайлър е актьор, рапър и музикант със значителен талант. Sky се стреми да бъде лекар като дете, но започва да рапира на петгодишна възраст. Тя се яви на прослушване за America’s Got Talent и удиви съдиите и публиката с оригиналната си песен Fresh. По това време Скайлър беше само на единадесет.

Нещо повече, младият художник беше баскетболист. Sky пътува с три различни групи и играе играта, когато е на единадесет години. Sky дебютира сингъла си Haters в YouTube през 2016 г. Година по-късно дебютният албум беше издаден. Публиката обожава нейното младежко чудо, нейната харизма и нейните способности. Много звукозаписни компании започват да се свързват със Sky за сътрудничество с нея. Кац създаде свой собствен канал в YouTube и бързо натрупа значителни последователи. Тя идолизира Дрейк и Ники Минаж.
Sky е участвал в различни събития, включително The Winter Film Awards, The Rookie USA Fashion Show, TRL на MTV, Harry и Summer in the City. Sky режисира музикалния видеоклип за нейното сътрудничество с Lil Tjay, Like This. Кац има над милион последователи в Instagram. И тя има хиляди последователи в социалната мрежа Twitter. Нейният едноименен акаунт в YouTube има почти 300 000 абонати.

Нетната стойност на Sky Katz

Sky генерира пари чрез канала си в YouTube, актьорска професия, изпълнения на живо и музикална кариера. Тя прави много пари и води луксозен начин на живот на крехката шестнадесетгодишна възраст.
Към октомври 2022 г. се съобщава, че тази суперзвезда на знаменитости има нетна стойност от над 2 милиона долара.

Любопитни факти

  • В момента тя живее в Лос Анджелис.
  • Тя изпитва удоволствие от приготвянето на бисквити.
  • Дори и сега тя играе баскетбол.
  • Нейните домашни любимци са Хосе и Ани.

ЧЗВ

Какво е истинското име на Sky Katz?

Истинското й име е Скайлър Кац.

На колко години е Скай Кац?

Тя е на 17 години. Скайлър навършва 18 години на 12 декември 2022 г.

Как Скай Кац стана известен?

Скайлър беше видяна за първи път в риалити шоуто America's Got Talent, където демонстрира таланта си на рапър, по-късно се появи и в шоуто на Disney Channel Raven’s Home. Тя играе героя на Тес в шоуто.

Популярни Публикации