Кой е Сикиру Алагбада от Любовта е сляпа сезон 3?

Един от десетте жители на Далас, които срещнаха приятелката си в Love is Blind, 34-годишният SK Alagbada, в момента учи за MBA в Калифорнийския университет. Той е израснал в сплотено полигамно семейство и е завършил университета в Ибадан със степен по физика. Той е работил като консултант за фирми като CGI, GM и JPMorgan Chase & Co. По време на престоя си в капсулите Love Is Blind, SK разви чувства към учителя по пилатес Raven. Той я информира за полигамното си семейство. Той също така изрази интерес към равен партньорски брак. Той обясни на Рейвън,

Всеки ден съм все по-близо до теб. Винаги съм търсил нещо наистина преднамерено в една жена и трябва да кажа, че не съм го намирал в никоя друга дама освен вас.

Впоследствие той предложи на Рейвън, която прие, но тя беше видяна да се смесва с Бартис в Епизод 4. Феновете на Любовта е сляпа вярваха, че Рейвън не е привлечена от СК и в крайна сметка ще го изостави пред олтара. Сигурност на гражданите

Феновете на Love is Blind не вярват, че Рейвън е сериозна в обвързването.

Рейвън беше забелязана да изгради близки отношения с Бартис, преди да се раздели с нея, защото тя правеше скокове, докато Бартис й разказваше лична история за развода на родителя си. Първата среща на Рейвън със СК беше неудобна, тъй като тя каза „Здрасти“ и го прегърна, вместо да скочи в прегръдките си като другите двойки.

По време на техния меден месец тя впоследствие преподава SK Pilates. Феновете на Love is Blind се почувстваха зле за SK и казаха, че Рейвън се интересува само от нейния режим на пилатес. Те се страхуваха, че Гарван не е готов за обвързване и ще разбие сърцето на SK.

Какво се случи в първите четири епизода на Любовта е сляпа сезон 4?

Колийн откри, че се сближава с Бренън, но само след няколко срещи той реши да се откаже. Бренън се сближи с Алекса и двамата най-накрая се сгодиха. Колийн скърби пред другите жени и реши да опита отново с любов. Тя каза, че не иска нещо твърде сериозно. Коул, от друга страна, желаеше дълбок брак и накрая се разведе с нея. След това той стана по-сериозен със Занаб, която го информира, че се моли за него. Коул й предложи брак и тя каза „да“.

 Сигурност на гражданите

Колийн отново се натъжи. Тя реши да се обърне към Мат, който каза, че обича агресивните жени. Той се опита да хвърли добра светлина върху обстоятелствата на Колийн. Беше притеснена, но информира Мат, че е готова да продължи напред. Колийн беше обзета от емоции, когато Мат й предложи брак. По време на престоя си в капсулите Нанси се свърза с двама мъже. В крайна сметка тя реши, че Бартис е мъжкият еквивалент на самата нея и отхвърли предложението на Андрю. Netflix ще пусне следващите три епизода на Love is Blind на 26 октомври 2022 г., в 3 часа сутринта ET. Епизоди 8–10 ще бъдат достъпни в Netflix на 2 ноември 2022 г., като краят и повторната среща ще бъдат на 9 ноември 2022 г.

Популярни Публикации