Кой е Себастиан Юбанк? Нетна стойност, Wiki, възраст, смърт

Себастиан Юбанк беше британски ММА боец, професионален боксьор и личен треньор, най-известен с това, че е един от синовете на Крис Юбанк, който някога е държал титли на WBO в средна и суперсредна категория.

Крис влезе в новините, след като в интернет беше разкрито, че е загубил детето си на 9 юли 2021 г. Според съобщенията Себастиан е починал в Дубай и тялото му е открито на плаж. Това се случи само няколко дни преди 30-ия му рожден ден. На 10 юли 2021 г. британската PA Media публикува доклад за смъртта му (събота). Публикувано е и изявление от семейството му.

Крис, бившият британски шампион в средна категория, каза в изявлението, че никога не е предполагал, че ще трябва да напише тези думи. Той изрази скръбта си от загубата на дете и поиска малко уединение, за да се справи със ситуацията. Според PA водещата причина за трагичната му смърт е удавяне, както твърдят онези, които са имали близки отношения с покойния боксьор.Бързи факти

Пълно истинско име Себастиан Юбанк.
Професия ММА боец, професионален боксьор и личен треньор.
рожден ден 18 юли 1991 г. (четвъртък).
Възраст (към 2020 г.) 29-годишен.
Известен с Син на Крис Юбанк (бивш британски боксьор).
Дата на смъртта 9 юли 2021 г.
Причина за смъртта Удавяне.
Инцидентът се случи В Дубай.
Родно място Англия.
Роден град Хоув, Източен Съсекс, Англия.
Националност британски.
Етническа принадлежност Смесен (бял/ямайски).
Религия християнството.
Нетна стойност (от 2021 г.) 0K - USD 500k.
Зодия Рак.
Семейно положение Женен.
Съпруг Салма.
хлапе са: Рахийм Юбанк.
Цвят на косата кафяво.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 6′
Тегло (прибл.) В килограми: 78 кг
Цвят на очите Тъмно кафяво.

Биография на Себастиан Юбанк

Себастиан Юбанк е роден на 18 юли 1991 г. в Англия, Обединеното кралство. Този професионален боксьор е роден от любящите си майка и баща. Себастиан Юбанк беше на 29 години, когато почина, а 30-ият му рожден ден наближава след девет дни.

Израства в английския град Хоув, Източен Съсекс. Този боксьор дори ходеше на училище в родния си град и се интересуваше от бокса, след като видя баща си да тренира усилено за спорта. Той винаги е искал да следва стъпките на обожаващия го баща.

Юбанк и брат му Крис имигрират в Съединените щати, когато той е на 15. Те са настанени с Ирен Хътън, настойник.

Себастиан Юбанк беше второто най-голямо от четирите деца на родителите си, Кристофър Ливингстън Юбанк и Карън Сюзан Стивън-Мартин. Кристофър и Карън се женят на 23 декември 1990 г. в Брайтън. От 1990 до 2005 г. баща му и майка му са женени. Карън също се появи в телевизионното шоу У дома с Юбанкс.

Крис, от друга страна, е световно известно лице, което е работило като професионален боксьор и е родом от Дълуич, Лондон, Обединеното кралство. BoxRec обяви Кристофър за един от най-добрите британски боксьори в суперсредна категория на всички времена по време на успешната му кариера.

Той играе от 1985 до 1998 г. и е непобеден през първите десет години от кариерата си. Себастиан израства с трима братя и сестри: по-големият брат Кристофър Ливингстън Юбанк младши, известен още като Крис Юбанк младши (боксьор), по-малката сестра Емили Юбанк (личност в социалните медии) и по-малкият брат Джоузеф Юбанк, който е роден на 23 октомври 1996 г., но няма много подробности за него в интернет.

Крис Юбанк-младши туитна в официалния си акаунт в Twitter на 10 юли 2021 г., Спокойно, малки братко. Той дори заяви, че го обожава и ще му липсва до края на живота му. Той също имаше полубрат от страна на баща си на име Натанаел Уилсън.

  Себастиан Юбанк

Себастиан Юбанк (Източник: Instagram)

Себастиан Юбанк Съпруга, брак

Трагичната новина за преждевременната смърт на Себастиан Юбанк пристигна, шокирайки семейството му. Той почина само месец след като стана баща. Той беше щастливо женен за съпругата си Салма Юбанк, която е мюсюлманка и се придържа към ислямските вярвания. Двамата имаха момченце на име Рахийм Юбанк, родено през юни 2021 г.

Според източника тя е между 25 и 28. Докато пиша тази статия, Салма не е съобщила за смъртта на съпруга си.

Любопитни факти

  • Въпреки че е израснал в Англия, той е живял в Дубай дълги години.
  • Освен че е личен треньор и боксьор, семейството му го смяташе за дълбок мислител.
  • Крис, неговият по-голям брат, каза в емоционална публикация, че е обичан и уважаван от всички, които някога са общували с него.
  • Крис дори каза, че не е плакал от 12-годишен. Но след като научи за смъртта на по-малкия си брат, той плака цял ден.
  • Себастиан имаше репутацията на добър човек, който винаги поставяше другите на първо място.
  • Поезия, готвене, музика, обучение, пътувания и много други дейности бяха сред неговите интереси.
  • От 2019 г. Кристофър Ливингстън Юбанк младши (неговият брат) държи временната титла на WBA в средна категория. Той дори държеше два пъти титлата на IBO в суперсредна категория между 2017 и 2019 г.
  • По време на интервю майка му разкри на публиката, че Себастиан и Крис са пътували до Съединените щати, за да получат двойно гражданство, без да се женят.

Популярни Публикации