Кой е съпругът на Масиела Луша? Всичко, което трябва да знаете за нейния съпруг

Рамзи Хабиби работи като финансист. Той е добре известен с нейното участие в отдела за високодоходни облигации на Oaktree в САЩ. Той е добре известен с това, че е съпруг на Масиела Луша.

Бързи факти

Пълно име Рамзи Хабиби
Първо име Символ
Фамилия Хабиби
Професия финансист
Националност американски
Полова идентичност Мъжки
Сексуална ориентация Направо
Семейно положение Женен
Съпруг Масиела Луша
Без деца 1
Женен Дата 28 декември 2013 г
Височина 5 фута 7 инча
Тегло 58 кг
Нетна стойност 3 милиона долара

Женен и се срещам

Масиела Луша е съпругата на Рамзи. Масиела е филантроп, писател и албанско-американски актьор. Тя е дъщеря на Макс Луша и Даниела Луша. Тя е най-известна с ролята си на Кармен Лопес в комедията на ABC Джордж Лопес. Двойката беше видяна за първи път заедно през 2012 г. и имаше спекулации, че имат афера. След известно време на запознанства двойката се сгоди и обяви годежа си през юли 2013 г. Те решиха да се оженят на 28 декември 2013 г. Сватбата им се проведе на връх Уанака в Куинстаун, Нова Зеландия.

Heli Weddings NZ помогна на двойката да свърже сватбата. Те летяха с два хеликоптера от Куинстаун до Уанака до връх Коромандел за сватбената им церемония. Като булка и младоженец и двамата изглеждаха зашеметяващо красиви. Дори времето беше прекрасно през този ден, допълвайки красотата на церемонията с блестящо синьо небе и лек бриз. В компанията на най-близките си приятели и семейство те си размениха клетви и станаха съпруг и съпруга. Те вдигнаха малко сватбено тържество само с участието на техни роднини. Ето един поглед към приказната сватба на двойката.  Рамзи Хабиби

Рамзи Хабиби (Източник: Google)

Рамзи и съпругата му имат дете, което се роди на 13 февруари 2018 г. Те са щастливи родители на момченце на име Ландън. Рамзи Хабиби син, Рамзи Хабиби син, Рамзи Хабиби син, Рамзи Хабиби син, Рамзи Хабиби син, Рамзи Хаб Заедно с детето си, двойката има щастлив и доволен живот.

Очарователни моменти на съпругата

Тя обича да прекарва време с много привлекателния си съпруг. Рамзи без съмнение е едно от най-привлекателните момчета на планетата. Прическата му стои много добре и той разбира как да изглежда изпипан всеки ден. Ето снимка от профила на съпругата му в Instagram и според описанието Рамзи е отказал да позира за нея. Те са сладка двойка, която понякога може да бъде много забавна. Това изображение беше публикувано на 6 януари и Масиела прави странни изражения за снимката; всичко е много очарователно.

прекрасен звук

Ландън Луша, тяхното дете, порасна и изглежда като ангел. Ето трогателно видео как той носи лилав шлем и се разхожда. Тази снимка беше публикувана в Instagram на жена му два дни след Коледа. Ски Дубай е мястото. Тя озаглави тази снимка, Снежни бягства и прохождащи...

Магия за 8 години

Двамата са заедно от осем години, а това е снимка от осмата им годишнина от сватбата. Масиела публикува това в профила си в Instagram и ако някога сте се чудили как изглежда идеалната връзка, това е. Тя е озаглавила това по следния начин: Преди осем години...

Щастливи звезди за Ландън, неговата партньорка в живота и тяхното дете

Ето снимка на Масиела и тяхното дете и те избират звезди за Ландън. Съпругата му сочи звездите на детето си и го насърчава да преследва целта си. Това е прекрасен образ и такъв, който трябва да бъде ценен. Тази снимка беше публикувана на 28 ноември 2019 г. и тя я описа като

Избиране на звездите...

Височина тегло

Рамзи е висок 5 фута 7 инча . Той тежи приблизително 58 кг (121 фунта). Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Измерванията на тялото му са 36-28-34 инча.

  Рамзи Хабиби

Рамзи Хабиби (Източник: Google)

Рамзи Хабиби Нетна стойност

Нетната му стойност не е публикувана и се разследва; въпреки че е финансист, той несъмнено притежава милиони долари. Не се знае какво е заплащането му. Неговата приятелка Масиела, от друга страна, има зашеметяващите 3 милиона долара нетна стойност към 2022 г. . През 2008 г. той се присъединява към Oaktree като сътрудник в отдела за високодоходни облигации на САЩ. Преди да се присъедини към Oaktree, той е бил анализатор на инвестиционното банкиране в групата за финансови спонсори в Lehman Brothers.

Предишният му трудов опит включва летен стаж в SHUAA Capital в Дубай, ОАЕ, и позиция в PepsiCo в Ню Йорк. Следва списък на най-богатите финансови лица и тяхната нетна стойност.

Популярни Публикации