Кой е Робин Робъртс? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, съпруг, брак

Робин Робъртс е гост-репортер в предаването Good Morning America на ABC и американски телевизионен водещ. През 2005 г. тя е постоянен съ-водещ на сутрешната новинарска емисия. Тя получи наградата Peabody през 2012 г.

Бързи факти

Възраст: 61 години 5 месеца
Рождена дата: 23 ноември 1960 г
Хороскоп (слънчево): Стрелец
Пълно име: Робин Робъртс
Родно място: Тъскиги, Алабама
Нетна стойност: 45 милиона долара
Заплата: 18 милиона долара
Височина / Колко висок: 5 фута 9 инча (1,75 м)
Етническа принадлежност: Всеамерикански
националност: американски
Професия: Телевизионен оператор, гост репортер
Бащино име: Полковник Лорънс Е. Робъртс
Майчино име: Луцимариан Робъртс
образование: Университет на Югоизточна Луизиана
Тегло: 53 кг
Цвят на косата: кафяво
Цвят на очите: кафяво
Размер на талията: 27 инча
Размер на сутиена: 34 инча
Размер на ханша: 34 инча

Робин Робъртс Wiki

Робин Робъртс е родена в Тъскиги, Алабама, на 23 ноември 1960 г. Израснала е в град Пас Крисчън в Мисисипи. Стрелец е нейната зодия. Робърт е американски гражданин с изцяло американска етническа принадлежност. Тя е четвъртата и най-малка от четирите сестри.

Полковник Лорънс Е. Робъртс, пилот, е нейният баща, а Луцимариан Робъртс е нейната майка. Баща й също беше член на Tuskegee Airmen. Тя прекарва детството си, фокусирайки се върху академични и спортни постижения. През младите си години тя също обича да играе баскетбол и тенис. Тя получава бакалавърската си степен по журналистика от Югоизточния университет на Луизиана през 1983 г., където получава стипендия.Височина и тегло на Робин Робъртс

Тя е висока 5 фута 9 инча и тежи 53 килограма. Робин има кафяви очи и кафява коса. Тя носи сутиен 34B размер. 34-27-34 е нейното физическо измерване. Тя носи рокля с размер 5 (САЩ).

кариера

Тя започва кариерата си като спортен репортер и водеща за местна телевизионна станция в Мисисипи. Тя стана известна и се премести в по-голям град на юг. Робърт беше нает от ESPN и тя беше домакин на новинарската програма Sportscenter. Междувременно тя се появи в предаването Good Morning America на ABC като гост репортер. ABC я избра за постоянен съ-водещ на сутрешната новинарска емисия, след като оцени нейните способности. Тя и Джордж Стефанопулос помогнаха на водещата Даян Сойер да доведе шоуто до върха на състезанието за сутрешно шоу.

Робърт си взе почивка от професията си, за да се справи с рядко кръвно заболяване и през 2007 г. тя беше диагностицирана с рак на гърдата. През септември тя получи трансплантация на костен мозък. Тя се върна на работа на 20 февруари 2013 г., 174 дни след приключване на терапията. Тя помогна на шоуто си да постигне възможно най-високи рейтинги.

Оттогава Робин се появява нередовно в ABC News, както и на наградите Оскар през 2013 г. Но тя не се беше възстановила напълно и със съветите на лекарите се върна към ежедневното закотвяне на Good Morning America.

  Робин Робъртс

Робин Робъртс

Нетната стойност на Робин Робъртс

Предвижда се, че тя ще има нетна стойност от 45 милиона долара към октомври 2022 г. Нейният основен източник на доходи е професионалната й работа, която й плаща 18 милиона долара всяка година. Робин живее в красива къща в Кънектикът.

Робин Робъртс Съпруг, брак

Робин Робъртс е щастливо женен. През 2005 г. тя се омъжи за масажиста Амбър Лейн. Връзката й е с човек от същия пол. Тепърва ще имат деца.

Двойката прекарва уикендите си в дома си в Кънектикът, а тя живее в Ню Йорк през седмицата. Тя направи лесбийското си изявление в Good Morning America и сподели снимка на любимия си в социалните мрежи. Тя никога не е разкривала сексуалната си ориентация.

Популярни Публикации