Кой е Робърт Ноа? Всичко, което трябва да знаете за бащата на Тревър Ноа

Робърт Ной е баща на Тревър Ноа. Професионално той е известен като южноафрикански комик, телевизионен водещ, продуцент, писател, политически анализатор и актьор, наред с други неща. Майката на Тревър, Патриша Ноа, роди сина на Робърт. Преди това Патрисия имаше бурна връзка. От брака си с Абел Шинганге тя има две деца, Айзък Шинганге и Андрю Шинганге. Авел беше лош човек.

Бързи факти

Пълно име Робърт Ной
Първо име Робърт
Фамилия Ноа
Професия Родител на знаменитост
Националност Немски
Държава на раждане Германия
Полова идентичност Мъжки
Сексуална ориентация Направо
Връзка с Патрисия Номбуисело
Височина 5 фута 5 инча
Тегло 60 кг
Нетна стойност 100 милиона долара

Тревър, синът на Робърт, женен ли е за Минка Кели?

Според съобщенията музикантът се е срещал с актрисата Минка Кели през по-голямата част от 2020 г. Тя също е модел, за да даде кратко описание на жена. Освен това жената е участвала в редица програми и дебютира в драматичния сериал на NBC. Никой от артистите обаче не е отговорил по никакъв начин на връзката им.

Според съобщенията причината може да е продължаващата епидемия. Двойката се самоизолира от месеци, не поотделно, а заедно в апартамента на Тревър в Ню Йорк. Те изглеждат доста сериозни един към друг и си прекарват добре като двойка.Мислите на Тревър за разделен живот след сватба

Да, Тревър беше казал, че дори след сватбата не е задължително да живеят заедно. Разширявайки това, художникът каза, че вярва в брачните церемонии, но не в традиционния смисъл. Той се опитва да предаде идеята, че живеенето заедно цял живот несъмнено би довело до отегчение един от друг и отхвърляне на искрата на двойката.

  Робърт Ной

Робърт Ноа (Източник: Google)

Той продължи да казва, че настоящият метод да останат заедно е основната причина за раздялата/развода. Не на последно място, Тревър каза, че срещите са трудни, защото хората предпочитат да мамят и да се преструват, вместо да разкриват истинската си същност.

Жена му Дани Габриел южноафриканска красавица ли е?

Тревър, от друга страна, е южноафриканец. Едва ли е неочаквано, че актьорът имаше връзка с Дани. Дани е известен физиотерапевт. Двойката се срещна в родната си страна по това време. Те си прекарваха добре, но не беше писано да продължи. Художникът започна да пътува за работата си, но това не обтегна отношенията им, тъй като жената стоеше далеч от него, когато беше възможно.

Въпреки това направи грешка, когато Ной получи позиция като домакин на The Daily Show. За съжаление, за да приеме сделката, той трябваше да се премести в Ню Йорк. По-късно двойката се раздели приятелски, но остават близки приятели.

Женен ли е за великия вокалист Джордин Тейлър?

Преди да започнем, нека се върнем към периода, когато се преместихме в Ню Йорк. След като остана там, той започна да се среща с Джордин Тейлър (Певица) и те в крайна сметка започнаха да се срещат. Красивата двойка показа любовта си чрез простата среда на социалните медии и бяха видени рамо до рамо на събития на червения килим.

  Робърт Ной

Робърт Ноа (Източник: Google)

Те бяха заедно от четири години, но не успяха да имат дете. За съжаление имаше актуализация за раздялата им чрез сесията за въпроси и отговори на певицата в Instagram. Причината за напускането им обаче остава неизвестна.

Изкачването на Тревър Ноа по стълбата на успеха

Всеки има уникален път. По същия начин Тревър имаше своите стъпки. В собствената си нация артистът започва кариерата си като водещ, комик и актьор през 2002 г. Той се присъединява към SABC през 2008 г. и е класифициран като подгласник в южноафриканската версия на Strictly Come Dancing (четвърти сезон), след това като създател и водещ на вечерни дискусионни програми.

Постепенно неговата известност нараства и през 2016 г. е публикувана комедийната му книга Born a Crime, спечелвайки му куп отличия, включително обявен за един от 100-те най-важни хора в света, наред с много други.

Нетна стойност

Нетното състояние на Тревър Ноа сега се оценява на 100 милиона долара към 2022 г.

Популярни Публикации