Кой е Робърт Елис? Wiki, възраст, височина, съпруга, нетно състояние, етническа принадлежност

Робърт Елис Силбърщайн е американец, издигнал се до известност като успешен музикален директор. Той е допринесъл за подпомагането на много музиканти, включително бившата му съпруга Даяна Рос, за постигането на успех в музикалната им кариера. Сред другите музиканти, с които е работил, са Били Престън, Руфъс Уейнрайт и Мийт Лоуф. Елис също е успешен бизнесмен, който е натрупал голямо състояние. Това се дължи на значителната сума пари, която е спечелил от бизнес дейността си.

Бързи факти

Празнувано име: Робърт Елис Силбърщайн
Истинско име/пълно име: Робърт Елис Силбърщайн
Пол: Мъжки
Възраст: 76 години
Рождена дата: 5 th януари 1946 г
Родно място: Елберън, Ню Джърси
националност: американски
Височина: 5 фута 8 инча
Тегло: 75 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Разведена
Съпруга/съпруга (име): Даяна Рос (м. 1971 г.; див. 1977 г
Деца/деца (син и дъщеря): Да (Трейси Елис и Чъдни Рос)
Запознанства/приятелка (име): N/A
Робърт Елис Силбърщайн гей ли е?: не
Професия: Предприемач и музикален ръководител
Заплата: N/A
Нетно състояние през 2022 г.: 55 милиона долара

Робърт Елис Биография

Робърт Елис е роден на 5 януари 1946 г. в Елберън, Ню Джърси, САЩ. Роден е в еврейско семейство. Родителите му бяха много богати, успешни производители на платове, които го отгледаха по възможно най-удобния начин. Робърт не е разкрил нищо за семейството си, включително родителите си и дали е имал други братя и сестри, които са били отгледани с него.

Робърт получи едно от най-добрите образования, защото родителите му успяха да му осигурят най-доброто. Той напредва до университетско ниво, където посещава Университета на Западна Вирджиния и завършва.Робърт Елис Възраст, височина, тегло

Робърт Елис Силбърщайн е роден на 5 януари 1946 г., към 2022 г. е на 76 години. Висок е 5 фута 8 инча (1,74 м) и тежи 75 кг.

  Робърт Елис

Робърт Елис

кариера

Робърт започва кариерата си, след като завършва Университета на Западна Вирджиния, където започва като учител. Той преподава известно време, преди да реши да работи в музикалната индустрия като музикален продуцент и мениджър. През 1970 г. той се запознава с Даяна Рос и решава да стане неин продуцент; те също бяха много близки приятели.

През 1971 г. приятелството им прераства в любов. Освен Рос, той ръководи и други музиканти, включително Рони Ууд, който е добре известен с продукцията си Rolling Stones. Били Престън, Мийт Лоуф и Руфъс са сред другите музиканти. Той се запознава с Чака Хан, когото също управлява, докато работи като мениджър на Rufus.

Постижения и награди на Робърт Елис

Робърт изглежда не е получавал награди през цялата си кариера. От друга страна, неговите постижения са впечатляващи, тъй като той се издигна до известност като успешен мениджър на различни музиканти. Успехът му в бизнеса също го е направил велик човек с много пари.

Нетната стойност на Робърт Елис Силбърщайн през 2022 г

Робърт Елис нетната стойност се оценява на 55 милиона долара към октомври 2022 г. Основният му източник на доходи е от работата му като музикален продуцент и мениджър на много музиканти, което той е правил от дълго време. Той също е бизнесмен, който притежава няколко бизнеса, което значително е увеличило общите му приходи.

Робърт Елис е много успешен човек, чиято отдаденост на работата му е спечелила голямо уважение. Той успя да привлече вниманието си към различни музиканти, след като видя други да се възползват от услугите му като мениджър и продуцент. Освен музикален продуцент, той е и бизнесмен, който притежава няколко бизнеса, които са повлияли значително на живота му.

Съпруга на Робърт Елис, брак

От 1971 до 1977 г. Робърт е официално женен за известната музикантка Даяна Рос, бивша американска певица, актриса и продуцент на звукозаписи. Те се ожениха, когато Даяна беше бременна във втория месец от предишния му брак с Бери Горди. Тя ражда първата си дъщеря Ронда Рос, която Робърт приема като една от дъщерите си. Той я отгледа като своя дъщеря, а Ронда откри биологичния му баща, когато беше на 13 години, когато забеляза, че не прилича на другите си две сестри.

Майка й взела решение да й разкаже за биологичния й баща Горди. Трейси Елис Рос и Чадни Рос бяха двете им дъщери. Трейси е продуцент и актриса, а Чъдни е продуцентски мениджър, така че децата им ги последваха.

След шест години брак, двойката се развежда през 1977 г., но Робърт продължава да се грижи за тях и да прекарва празниците с тях. След развода им Робърт не изглежда да се е оженил повторно, а вместо това е избрал да се съсредоточи върху кариерата си, докато все още се грижи за децата си отдалеч. Робърт има двама внуци: Райф-Хенок Кендрик, дете от Ронда, и Калауей Лейн, дете от Чадни.

Популярни Публикации