Кой е Роб Мариано? Wiki, възраст, височина, съпруга, нетно състояние, етническа принадлежност, кариера

Роб Мариано е телевизионна личност от Съединените щати. Пълното му име е Робърт Карло Мариано и носи псевдонима Бостън Роб. Той е добре известен с изявите си в риалити шоуто Survivor, където се е появявал няколко пъти в различни роли. Те участваха и в състезанието Amazing Race със съпругата му.

Бързи факти

Празнувано име: Роб Мариано
Истинско име/пълно име: Робърт Карло Мариано
Пол: Мъжки
Възраст: 46 години
Рождена дата: 25 th декември 1975 г
Родно място: Хайд Парк, Бостън, Масачузетс
националност: американски
Височина: 5 фута 9 инча (1,77 м)
Тегло: 74 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): Амбър Бркич (м.2005)
Деца/деца (син и дъщеря): да (име)
Роб Мариано гей ли е?: не
Професия: телевизионна личност
Заплата: N/A
Нетно състояние през 2022 г.: 2 милиона долара

Биография на Роб Мариано

Робърт Карло Мариано е роден в Хайд Парк, Бостън, Масачузетс на 25 декември 1975 г. Той не е разкрил нищо за ранното си детство, включително за живота на своите родители и братя и сестри. Той и семейството му се установяват в Кантон, Масачузетс, а той е от италиански произход.

Роб завършва гимназията Xaverian Brothers през 1994 г. Той е бил играч на голф и хокей в това училище. По-късно се записва в Бостънския университет и завършва през 1999 г. с бакалавърска степен по психология. Дори след като завършва, той остава член на хокейния отбор на университета, а по-късно и негов треньор.Роб Мариано Възраст, височина, тегло

Роб Мариано е роден на 25 декември 1975 г. и е на 46 години към 2022 г. Той е висок 5 фута 9 инча (1,77 м) и тежи 74 кг.

  Роб Мариано

Роб Мариано

кариера

Роб Мариано започва кариерата си, когато е на 25 години, когато се присъединява към Survivor. Тогава той беше майстор в строителството. Той започна, като се състезава в Маркизките острови, определени за племето Марааму и се състезава срещу Хънтър Елис. След това той се състезава в Survivor: All-Stars, където е назначен в племето Chapera.

Тук той сформира съюз с Амбър Бркич и успешно завърши сезона. Мариано предложи брак на Амбър в края на сезона. Мариано беше назначен в племето на злодеите в Survivor: Heroes vs. Villains, а неговият опонент беше Ръсел Ханц. Mariano беше елиминиран в края на сезона, след като беше победен от Hantz.

На 13 януари 2011 г. той се появява за четвърти път в Survivor: Redemption Island. Този път той се съюзи с няколко души и успя да елиминира противниците. По-късно той сформира съюз с Филип Шепърд и обяви победителя в края на сезона. Мариано си взе почивка, преди да се завърне в 39-ия сезон, този път като ментор. Survivor: Island of Idols беше заглавието на сезона.

Survivor: Winners at War беше финалът и той трябваше да се състезава срещу 19 други състезатели, включително съпругата му Brkich. За съжаление той беше шестият елиминиран и имаше възможност да гласува за Тони Влахос, който в крайна сметка спечели. Той също завърши втори в седмия сезон на Amazing Race със съпругата си.

Постижения и награди на Роб Мариано

Забележителните постижения на Мариано през времето му като оцелял включват забелязването му в много случаи. Той беше победител за 22-ия сезон. В осмия сезон той завърши втори, а в четвъртия сезон, първата му поява, завърши десети. Той беше и единственият човек, който се появи в Survivor шест пъти, като е играл пет пъти и е служил като ментор веднъж.

Нетната стойност и заплатата на Роб Мариано през 2022 г

Нетното състояние на Мариано се оценява на 2 милиона долара към октомври 2022 г. Той натрупа състоянието си чрез участието си в предавания за оцеляване. Той също участва в Amazing Race. Той също има собствена продуцентска компания, Murlonio productions, която добавя към нетната му стойност.

Мариано е човек, ориентиран към кариерата. Това е помогнало за успеха му по различни начини. Той стоеше настрана от всякакви спорове. Той продължава да се състезава в други предавания, включително The Price is Right, и има да извърви дълъг път в кариерата си.

Съпруга на Роб Мариано, брак

Роб Мариано цени семейството си. Той е женен за Амбър Бъркич, друга телевизионна личност, която среща на снимачната площадка на Survivor през 2003 г. Те се ожениха на 16 април 2005 г. Сватбата им беше излъчена по CBS, телевизията, в която работеха два часа. Амбър взе фамилното име на съпруга си след брака им и те имаха четири дъщери: Лусия, Карина, Изабета и Аделина Роуз. Те посещават католическа църква и живеят в Пенсакола, Флорида, със семейството му.

Популярни Публикации