Кой е Роб Чапман? Wiki, възраст, съпруга, нетно състояние, етническа принадлежност, височина

Робърт Съдърланд Чапман е водещ вокалист и китарист на скандалния Dorje и американската блус група Clockwork Wolf & Co., както и демонстратор на Andertons Music Co.

Бързи факти

Празнувано име: Роб Чапман
Истинско име/пълно име: Робърт Съдърланд Чапман
Пол: Мъжки
Възраст: 47 години
Рождена дата: 14 юни 1975 г
Родно място: Уилтшир, Обединеното кралство
националност: британски
Височина: 1,8 м
Тегло: 70 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): Натасия Салиба (Чапман)
Деца/деца (син и дъщеря): Да (N/A)
Запознанства/приятелка (име): не
Роб Чапман гей ли е?: не
Професия: Музикант, YouTuber и предприемач.
Заплата: N/A
Нетно състояние през 2022 г.: 2 милиона долара

Биография на Роб Чапман

Робърт Съдърланд Чапман е роден в Wiltshire, Англия, на 14 юни 1975 г. Робърт винаги се е интересувал от музика от дете. През 1995 г. завършва Института за съвременна музика на 16 години. Джо Сатриани, Девин Таунсенд, Саундгардън и Джими Хендрикс са повлияли върху стила му на свирене. Роб трябваше да работи различни странни работи в ранните си дни, за да се издържа.

Имаше ежедневна работа в счетоводството и маркетинга, докато работеше като сесиен музикант и вършеше няколко други дейности, свързани с музиката, като транскрибиране на Trial by Fire на Yngwie Malmsteen: Live in Leningrad. През 2006 г. той записа и публикува едно от своите обучаващи видеоклипове на страницата си в MySpace, което получи много любов и положителна обратна връзка. Това го подтикна да премине към YouTube, за да разшири глобалния си обхват..

  Роб Чапман

Роб Чапман

Възраст, височина, тегло на Роб Чапман

Роб Чапман е роден през 1975 г. и през 2022 г. ще навърши 47 години. Висок е 1,75 метра, а теглото му е 70 килограма.

кариера

на Чапман интернет популярността произтича от неговия профил в YouTube. Той е най-известен с демонстрациите си в Anderton’s Music Co. В същото време той имаше Лий Капитан Андерсън, основателят на Anderson’s. Чапман си сътрудничи с Thomann, немски онлайн търговец на музика. Роб е водещ вокалист и китарист на английската група Clockwork Wolf & Co., в допълнение към неговия канал в YouTube. Роб беше потърсен от директора на компанията майка Barnes and Mullins, докато работеше като клиницист във Faith Guitars.

Като част от марката Gould Brand му беше предложена китара с подпис. Роб помоли фенове в YouTube да предложат функции за китарата, които биха искали да видят. Китарата ML1 беше първият продукт на Chapman, създаден чрез съвместен дизайн, вдъхновен от общия обхват на платформата. Barnes и Mullins решават да пуснат на пазара този продукт под името Chapman Guitars.

Китарата беше изпратена и продадена в 500 единици през февруари 2010 г. Чапман използва китари Чапман в своите изпълнения и видеоклипове, особено ML3 Semi-Hollow Traditional. Той също така изглежда използва Gibson Les Paul, Fender Stratocasters, PRS китари, Gibson SG и Flying Vs. Chapman използва предимно Victory Amplification във връзка със своя характерен усилвател. Освен това, той се вижда да използва различни усилватели, включително Marshall, Peavey, Orange и други. Роб изглежда фен на Ърни Бол, Faith Guitars, Seymour Duncan, Gravity Picks и Boss.

Постижения и награди

Въпреки че артистът няма награди или титли на името си, неговата история и любовта, която получава от своите фенове, говорят сами за себе си. Той постигна успех чрез години упорит труд и трофей не може да замени историята, която трябва да разкаже. Неговите уроци за начинаещи артисти демонстрират неговия опит и това, че той е майстор в своята област.

Нетната стойност на Роб Чапман през 2022 г

Нетната му заплата не е известна, но нетната му стойност се оценява на 2 милиона долара към юли 2022 г. По-голямата част от приходите му идват от бизнес начинанието му, марката Chapman Guitars, и канала му в YouTube. Твърди се, че съществуват и други източници на доходи за художника.

Чапман служи като модел за подражание на много млади мъже, които искат да преследват кариера в музиката или видеоблоговете. Може би търсим вдъхновение в него, защото той демонстрира, че успехът е резултат единствено от вашите усилия, а не се предава от един човек на друг. Историята на живота му ни учи да преследваме това, което предизвиква интереса ни.

Съпругата на Роб Чапман, брак

Роб животът се разкрива в неговите влогове, които той редовно публикува в канала си в YouTube. Роб е отличен както в професията си, така и като баща. Натася е негова съпруга. Двойката има две деца, които наскоро се появиха в канала на Роб. Той е създал няколко видеоклипа, които контрастират професионалния и личния му живот. Роб казва на всичките си фенове, че щастието на любимите хора измерва успеха

Популярни Публикации