Кой е RJ Mitte? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, приятелка, срещи, кариера

RJ Не е модел, актьор и филмов продуцент от Съединените американски щати. Той се появява в няколко телевизионни предавания, най-известният от които е криминалният драматичен трилър Breaking Bad.

Бързи факти

Празнувано име: RJ Не
Истинско име/пълно име: Рой Франк RJ Mitte III
Пол: Мъжки
Възраст: 29 години
Рождена дата: 21 август 1992 г
Родно място: Джаксън, Мисисипи, Съединени американски щати
националност: американски
Височина: 1,81 м
Тегло: 75 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Неженен
Съпруга/съпруга (име): не
деца: не
Запознанства/приятелка
(Име):
N/A
Професия: Американски актьор, продуцент, модел
Нетно състояние през 2022 г.: 3 милиона долара
Последна актуализация: юни 2022 г

Биография на RJ Mitte

RJ Не е роден като Рой Франк Мите III на 21 август 1992 г. в Джаксън, Мисисипи, САЩ. Има увреждане на мозъка, тъй като не е дишал, когато се е събудил. RJ Mitte беше осиновен от Roy Frank Mitte Jr. и Dyna Mitte няколко седмици след раждането му.

Лекарите диагностицираха RJ Mitte с церебрална парализа, когато той беше на три години. Той почти не се движеше през детството си, но нещата се подобриха след известно време, защото той спортуваше и правеше упражнения, които укрепваха тялото и краката му, позволявайки му да се движи без използването на каквито и да било машини за ходене. Родителите на RJ Mitte се развеждат, след като го осиновяват; той живееше с майка си и сестра си Lacianne Carriere в ранна възраст и беше финансово отговорен за семейството. Той все още е отговорен за семейството си, защото работи на различни места, за да ги осигури.RJ Mitte Възраст, височина, тегло

RJ Не е роден на 21.08.1992 г. и към днешна дата 08.06.2022 г. е на 29 години. Висок е 1,81 м и тежи 75 кг.

  RJ Не

RJ Не

кариера

RJ Не направи своя актьорски дебют, след като се премести в Лос Анджелис със семейството си, с допълнителна второстепенна роля в популярния сериал Хана Монтана на Дисни. След това той решава да вземе уроци по актьорско майсторство и в крайна сметка получава най-известната си роля в криминалния драматичен трилър сериал Breaking Bad, за който получава множество номинации за награди и печели.

RJ Mitte се появи в епизод от тийнейджърската драма Switched at Birth. Сред най-популярните му филми са фентъзи трилърът House of Last Things, драмата Who’s Driving Doug и научнофантастичният екшън филм The Recall. Кредитите за моделиране на RJ Mitte включват кампания на Gap и разходка за Vivienne Westwood, дизайнерката и бизнесдама.

Филмите на RJ Mitte през 2018-2019 г. включват драма, озаглавена Time Share, трилър, озаглавен River Runs Red, екшън, озаглавен Adi Shankar’s Gods and Secrets, и драма, озаглавена Triumph, на която той е и изпълнителен продуцент. Той също има повтаряща се роля в драмата This Close.

Постижения и награди на RJ Mitte

RJ Не няма много признания за името си. Всичките му награди и номинации бяха за изпълнението му в сериала Breaking Bad. RJ Mitte получи наградата на Гилдията на актьорите за изключително представяне на ансамбъл в драматичен сериал през 2013 г., както и наградата SAG-AFTRA Harold Russell на наградата Media Access. Той също беше номиниран за три допълнителни награди, всички за същия сериал, което го прави най-успешният му.

Нетната стойност на RJ Mitte през 2022 г

Към октомври 2022 г. нетното състояние на актьора, модела и филмовия продуцент RJ Mitte е 3 милиона долара. Той натрупа богатството си чрез ролите си във филми и телевизионни сериали, както и чрез работата си като продуцент и модел. Най-известната роля на RJ Mitte е в телевизионния сериал Breaking Bad.

RJ Mitte е талантлив актьор и модел, който все още не се е появявал в много телевизионни предавания и филми. Той също е филмов продуцент, който се стреми да бъде режисьор, което не е далеч от него. Ролята на RJ Mitte в сериала Breaking Bad му спечели много внимание в актьорския свят и той спечели няколко награди за нея.

RJ Mitte Съпруга, Брак

RJ Не никога не е имал връзка или е ходил на среща в личния си живот. Изглежда, че той или е твърде зает за това, или не се интересува от връзки.

Популярни Публикации