Кой е Рикардо Уртадо? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, приятелка

Рикардо Уртадо е актьор от Съединените щати. Той е най-известен с ролята си на Фреди в телевизионния сериал на Nickelodeon School of Rock, чиято премиера беше през 2016 г. Той се появи в телевизионния сериал на Netflix „Спасяването на Малибу“ през 2019 г. Рикардо Хавиер Уртадо е пълното му име.

Бързи факти

Пълно име Рикардо Хавиер Уртадо
Професия актьор
Популярни за Ролята му в 'School of Rock'
Възраст (Както през 2022 г.) 22-годишен
Дата на раждане 22 август 1999 г
зодия Лео
Родно място Маями, Флорида, Съединени щати
Националност американски
Височина 5 фута, 7 инча
Цвят на очите зелено
Тегло Прибл. 78 кг
Цвят на косата кафяво
Приблизителна нетна стойност (през 2022 г.) Прибл. 1 милион долара
баща Музикант Рикардо Уртадо
Майка Офелия Рамирес
Социална медия Instagram , Twitter , YouTube , уебсайт

Рикардо Уртадо Wiki

Рикардо Уртадо е роден в САЩ на 22 август 1999 г. в Маями. Скоро след това се ражда Рикардо и семейството му се премества от Маями в Атланта. Рикардо е отгледан в музикално семейство. Той е син на Рикардо Уртадо и Офелия Рамирес, и двамата музиканти. Този 21-годишен актьор изглежда е разбрал всичко.

Рикардо Уртадо стои на височина 5 фута и 7 инча. Баща ми е израснал с пиано, а чичо ми свири на китара, отбеляза той в едно от интервютата си.Връзка

Рикардо Уртадо се среща с актрисата и певица Джада Фейсър през 2017 г. Двамата също си сътрудничат по видеоклип в YouTube, правейки кавър на Perfect на Ed Sheeran. Той пее и свири на барабани и китара. След раздялата им Рикардо започва да се среща с Лизи Грийн, колега от филма „Nicky, Ricky, Dicky&Dawn“. Връзката им обаче не издържа дълго.

Той обяви годежа си с приятелката си, ZuZu Holland, през 2020 г. Така че може би той се е установил сега, когато е намерил любовта на живота си. Дуетът изглежда в добро настроение и се допълва добре.

  Рикардо Уртадо

Рикардо Уртадо

кариера

Рикардо Уртадо започва актьорската си кариера, когато е на 17 години, през 2016 г. Той е първият член на актьорския състав на телевизионното шоу Ultimate Halloween Haunted House, в което играе ролята на Party City Accomplice. Нямаше връщане назад след дебютната му телевизионна изява. След това той е избран в поредица от телевизионни предавания. Успоредно с първото си телевизионно шоу, той започва да се снима като Фреди Уерта в друго шоу, наречено „Училище за рок“. С ролята си в шоуто той е добре известен. След това играе Джоуи Монтажели в Ники, Рики, Дики и Зората.

„Country Comfort“, най-новото му телевизионно шоу, с премиера през 2021 г. Освен в телевизионни сериали, Рикардо се появява и във филма „Спасяването на Малибу: Следващата вълна“.

Той изигра Тайлър Госард, младеж от Valley, който се присъединява към спасителния екип Malibu Junior Rescue като форма на наказание от втория си баща в този филм. „The Lies I Tell Myself“, следващият му филм, в момента е в постпродукция.

Рикардо Хуртадо Нетна стойност

Към октомври 2022 г. Рикардо Хуртадо има нетна стойност от милион до милиона, след като е работил в сектора на развлеченията около пет години.

Любопитни факти

  • Рикардо също е певец.
  • Обича да играе видео игри и да плува.
  • @ricardo е неговият потребител в Instagram.

Популярни Публикации